Головна Новини Суспільство Війна з Росією У 3-ій ОШБ заявили, що Росія може відкрити новий напрямок на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У 3-ій ОШБ заявили, що Росія може відкрити новий напрямок на фронті

Український військовий з 3-ї штурмової бригади Максим Жорін вважає, що Росія накопичила достатньо військової техніки та особового складу, щоб відкрити новий напрямок на фронті.

27 березня 2024, 15:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї штурмової бригади та колишній командир полку "Азов" Максим Жорін припустив, що Росія можу відкрити у 2024 році новий активний напрямок на фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Еспресо".

У 3-ій ОШБ заявили, що Росія може відкрити новий напрямок на фронті

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Майор ЗСУ Максим Жорін розповів, що Росія змогла зібрати техніку та війська, щоб почати новий наступ на фронті.

"Я впевнений, що росіяни у цьому році можуть накопичити достатньо особового складу та техніки для того, щоб спробувати відкрити, як мінімум, ще один напрямок, крім Авдіївського. Це буде активний, наступальний напрямок, але який саме невідомо", — говорить Жорін.

Попри те, що остаточно невідомо на якому напрямку росіяни можуть почати активні бойові дії, однак це можна визначити по тих місцях, які для них є важливими, говорить військовий. За його словами, це може бути також і кордон з Росією.

Наразі Максим Жорін вважає, що для росіян основним напрямком на фронті стала Авдіївка.

"Окупанти будуть перекидати сюди резерви, доки не вирішать, що досягли мети, яку ставили перед собою", — говорить військовий та додає, що для Кремля немає значення скільки росіян загине під час війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий назвав несподівану загрозу на війні через трофейну техніку РФ. За його словами, росіяни можуть спеціально лишати зброю, яка буде замінована, щоб вбивати українських бійців.

Також "Коментарі" писали про Чехію, яка знайшла додаткові артилерійські снаряди для України. Таким чином за "чеською ініціативою" Україна може отримати півтора мільйона боєприпасів для війни проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини