"Тут взагалі пі...ць": окупант обговорює з дружиною обстановку на фронті - перехоплення розмови (ВІДЕО)

ГУР МО перехопило розмову окупанта із дружиною

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергове перехоплення телефонної розмови окупантів зі своїми близькими. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО України у соціальній мережі Facebook.

В опублікованому аудіозаписі окупант розповідає дружині про своє негативне ставлення до російської влади та військового командування. Також наводить приклад перебування на фронті чеченського батальйону "Схід": "Приїхали, отримали пі… (прочухана) і поїхали. Всі. Тиждень".

"Дружина розповідає останні новини: "Ростовську частину розгромили. Там практично нічого не залишилося. І зараз туди набір дуже великий. Усіх поспіль беруть. Контракт усім намагаються підписати. Тому що практично розгромили всю частину". Чоловік підсумовує: "Тут взагалі пі… ( суцільний жах), я тобі кажу. Чеченська та афганська (війни) – ясельки", - передає ГУР МО.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що означає нова заява Зеленського про терміни завершення війни: коли і чому це станеться. Влада готує українців до неминучого початку контрнаступу ЗСУ та звільнення тимчасово окупованих українських територій.

Читайте також про те, що несподіваний поворот: Джонсон може стати наступним генсеком НАТО The Telegraph. В Україні позитивно сприйняли новину про можливе нове місце роботи Джонсона.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Третього попередження може не бути ": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон. Михайло Подоляк прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Україні змінили правила для працюючих: що тепер має право зробити роботодавець. Роботодавець може звільнити співробітника без будь-якої причини та без згоди профспілки.