Головна Новини Суспільство Війна з Росією Туреччина не пустила кораблі Тихоокеанського флоту РФ для обстрілу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина не пустила кораблі Тихоокеанського флоту РФ для обстрілу України

Кораблі не отримали дозвіл на перетин Босфору і повертаються на базу у Владивостоці

7 листопада 2022, 10:22 comments5610
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", кораблі РФ із Владивостока, які мали обстрілювати Україну, повертаються додому. Туреччина так і не дала їм увійти до Чорного моря. За інформацією керівника Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрія Клименка, ракетний крейсер РФ "Варяг" та великий протичовновий корабель "Адмірал Трибуц" 6 листопада рухалися через Сінгапурську протоку до місця базування до Владивостока.

Туреччина не пустила кораблі Тихоокеанського флоту РФ для обстрілу України

Кораблі РФ із Владивостока, які мали обстрілювати Україну, повертаються додому. Фото: Twitter/Straits Sights

При цьому зазначено, що у Середземному морі судна перебували з 2 лютого. Їм було поставлене чітке завдання – зайти до Чорного моря, звідки розпочати обстріл території України.

"Бачите літери "Z" та "V" на трубах? Це, як у старому анекдоті: "Не знадобилося"... І все через Туреччину з її протоками. А чекали 9 місяців.... Втомилися, ремонтуватися було ніде , екіпажі здичавіли", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — адміністрація президента США Джо Байдена приватно просить лідерів України продемонструвати відкритість до переговорів з Росією . У матеріалі Washington Post наголошується, що ці прохання мотивовані не тим, щоби підштовхнути Київ сісти за стіл переговорів з Москвою. Мовляв, так американська влада намагається забезпечити уряду України підтримку з боку інших країн, стурбованих принциповою відмовою Зеленського спілкуватися з Путіним. Про що свідчить поява цієї статті? Яку відвертість хочуть від України? Які шанси на переговори Києва та Москви, РФ та Заходу? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенко отримав чергове попередження за допомогу Путіну: як Україна та Захід можуть покарати Білорусь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

8 листопада 2022, 12:30

Мы вам верим -ух вы и сказочные долбаебы.


Новини