Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тривожний сигнал – Росія оволоділа ініціативою на фронті: подробиці від естонської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривожний сигнал – Росія оволоділа ініціативою на фронті: подробиці від естонської розвідки

В естонській розвідці вважають, що росіяни оволоділи ініціативою на двох напрямках фронту

10 листопада 2023, 15:52 comments2102
Поділіться публікацією:

Цього тижня російські загарбницькі війська продовжили свої атаки з підвищеною інтенсивністю та заволоділи ініціативою у Луганській та Донецькій областях. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію оприлюднили в розвідувальному центрі Сил оборони Естонії, пише "ERR".

Тривожний сигнал – Росія оволоділа ініціативою на фронті: подробиці від естонської розвідки

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що основні бої тривали на лінії Авдіївка-Мар'їнка у Донецькій області та лінії Куп'янськ-Сватове у Луганській області. ворожі сили в середньому атакували по 64 рази на добу.

В Естонії зазначають, що росіянам на сьогоднішній день є достатньо живої сили і техніки, щоб тримати українські війська під постійною напругою.

За даними естонської розвідки, до сьогоднішнього дня окупаційні війська РФ заволоділи ініціативою в Луганській та Донецькій областях. Ділянка фронту поблизу Авдіївки, швидше за все, залишиться точкою, де Москва докладатиме великих та основних зусиль, вважають у розвідувальному центрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тема переговорів між Україною та Росією знову стрясає інформаційний простір. Президент Чехії Петр Павел фактично повторив тези деяких західних медіа про те, що становище України погіршується, переговори можуть розпочатися чи не наступного року, оскільки ЗСУ навряд чи отримають перевагу, а РФ має сильнішу мобілізаційну базу для живої сили. Тим часом українська влада демонструє, що до переговорів не готова. Президент Зеленський називає передумовою переговорів виведення російських військ із українських територій. Київ продовжує просувати свою формулу миру. Що зараз можна сказати про битви навколо теми переговорів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.err.ee/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 листопада 2023, 16:24

І на цьому фоні гарна новина: вся корумпована нечисть чиновники і депутати, попи і равини, їх рідні та друзі, почали розвивати і розбудовувати свій бізнес та маєтки на розікраденні гроші Заходу. Вартість дозволів на будівництво і розміщення бізнес нерухомості, та чиновницьких посад зросла в ціні багаторазово. Купується розкішні авто прикраси інша розкіш. Вся ця п'ята колона розуміє вони нічого не втратять якщо Україна програє ворогу.


Новини