Головна Новини Суспільство Війна з Росією Третина із 350 гаубиць західного виробництва, переданих Україні, вже у неробочому стані, – NYT
commentss НОВИНИ Всі новини

Третина із 350 гаубиць західного виробництва, переданих Україні, вже у неробочому стані, – NYT

США організували в Польщі ремонтну базу для артилерії з України, яка виходить з ладу на війні

26 листопада 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Пентагону довелося організувати на території Польщі пункт ремонту західного артилерійського озброєння, яке постачається Україні для підтримки у війні проти Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання "The New York Times".

Третина із 350 гаубиць західного виробництва, переданих Україні, вже у неробочому стані, – NYT

Війна в Україні. Фото: ASSOCIATED PRESS

За інформацією ЗМІ, американські оборонні відомства постійно аналізують дані щодо стану техніки, що передається Україні. На сьогоднішній день можна сказати, що третина приблизно з 350 гаубиць західного виробництва, переданих Україні, перебувають у неробочому стані. Оскільки проводити якісний ремонт артилерії в польових умовах досить складно, пише NYT, це стало пріоритетом для Європейського командування Пентагону, яке створило ремонтний центр у Польщі.

За інформацією видання, ремонтний центр у Польщі не був організований з перших днів повномасштабної війни. Він почав працювати останні кілька місяців. Після того, як техніка проходить потрібне ремонтне обслуговування, вона повертається назад українцям на фронт.

Стан української зброї є предметом пильної уваги з боку американських військових чиновників, зазначає NYT.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі емоційно відреагували на слова президента України Володимира Зеленського про неминуче повернення українського Криму.                                                                                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чому Москва частіше почала погоджуватися на обмін полоненими, що стало переломним моментом у російсько-українській війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини