Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Треба, щоб "русские" нас боялися": Зеленський про важливість спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Треба, щоб "русские" нас боялися": Зеленський про важливість спорту

Зустрічаючись зі студентами, президент України Володимир Зеленський зробив заяву, слова якої, напевно, можуть стати новим інтернет-мемом

9 вересня 2023, 17:38
Поділіться публікацією:

Сьогодні голова держави зустрівся зі студентами 29 навчальних закладів сфери фізичної культури та спорту із різних регіонів України. Говорячи про важливість спорту для фізичного розвитку та психологічної стійкості окремої особистості, президент України Володимир Зеленський наголосив і на важливості витривалості для оборони країни. Про це повідомляють "Коментарі".

"Треба, щоб "русские" нас боялися": Зеленський про важливість спорту

Володимир Зеленський

"Тому психологічне розвантаження це також спорт, я вважаю. Ну і потім, чесно кажучи, треба бути просто в формі. Треба, щоб "русские" нас боялися. І тому треба всім нам бути у формі. Тому що тренуються не тільки м'язи, психологічний стан, а також треба, щоб країна виглядала міцно", — заявив Володимир Зеленський.

Окрім цього, відповідаючи на запитання студентів із прифронтових регіонів, Володимир Зеленський наголосив, що держава обов’язково звертатиме увагу на потреби молоді, зокрема спортсменів, у цих областях України. Також, на його переконання, важливим завданням є повернення талановитих українських атлетів з-за кордону.

Тим часом, у ГУР назвали головну ціль ударів по території РФ. Скібіцький зауважив, що міжнародні партнери України мають розуміння мети відповідних дій Сил безпеки та оборони на території ворога.

G20 погодив спільну декларацію: є компроміс щодо війни в Україні. Лідери закликають дотримуватися Статуту ООН і утримуватися від використання ядерної зброї.

А Путін зробив заяву про війну в Україні. Путін розповів, чому напав на Україну — озвучена причина, як і слід очікувати, не в імперських устремліннях господаря Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

10 вересня 2023, 01:48

Вот уж гнида Зеленая ! Когда уже этого жиденыша в офшоре прибьют ? Фашизм в Украине - одним можно выехать, другим нельзя, когда уже сдохнет эта Укросрань со всеми Зелегнидами жидовского содержания !


Новини