Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін зробив заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про війну в Україні

Путін розповів, чому напав на Україну - озвучена причина, як і слід очікувати, не в імперських устремліннях господаря Кремля

8 вересня 2023, 23:52 comments18381
Поділіться публікацією:

Зустрічаючись із російськими молодими вченими, президент Росії Володимир Путін вкотре нарікав на Захід, який, на його думку, намагається підірвати "технологічний суверенітет" РФ. Його ж – Захід – Путін вкотре назвав винуватцем війни в Україні. Про це повідомляють "Коментарі".

Путін зробив заяву про війну в Україні

Путін

Якщо раніше Володимир Путін серед причин початку так званої "СВО" називав прагнення Росії "захистити Донбас", позбавити Росію "загроз", які нібито походять від України або "київського режиму", то тепер господар Кремля каже, що вторгнення "спровокували".

— Спровокували ще цей конфлікт в Україні та скористалися цим. Я думаю, що це взагалі цілеспрямовано все робилося для того, щоб створити додаткові умови для обмеження нашого економічного зростання і стримування розвитку Росії, — заявив Путін.

Нагадаємо, що раніше Путін серед причин початку війни називав "ігнорування інтересів Москви" щодо членства України в НАТО, а також "невиконання Мінських угод".

Тим часом, Кардаш'ян попросила Байдена "зупинити новий геноцид вірмен". Американська зірка вірменського походження попросила США захистити вірмен від "нового геноциду".

Британські літаки почали патрулювати Чорне море для захисту суден із українським зерном. ВПС Британії почали патрулювати повітряний простір над Чорним морем, щоб утримати Путіна від атак на кораблі, що перевозять українське зерно.

Посла Вірменії викликали до МЗС Російської Федерації: що відбувається. Росія незадоволена прозахідним курсом Вірменії, зокрема наміченими американо-вірменськими навчаннями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини