Головна Новини Суспільство Війна з Росією Треба лише політична воля, а не 5 стаття НАТО. Зеленський різко звернувся до союзників України
commentss НОВИНИ Всі новини

Треба лише політична воля, а не 5 стаття НАТО. Зеленський різко звернувся до союзників України

Президент Володимир Зеленський після засідання Ставки Верховного Головнокомандувача відзначив, що Захід міг би захистити Україну, як захистив Ізраїль. Проте, за його словами, для цього потрібна політична воля

15 квітня 2024, 20:28
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що союзники України могли б її захистити від терору Росії.

Треба лише політична воля, а не 5 стаття НАТО. Зеленський різко звернувся до союзників України

Володимир Зеленський

Він навів приклад Ізраїлю, коли Захід надав захист країні, яка не є членом НАТО.

За його словами, на прикладі Ізраїлю стало зрозуміло, що рішучі дії союзників привели до недопущення успіху терору та втрати інфраструктури й змусили агресора охолонути.

Як підкреслив Зеленський, такі самі дії можна зробити і в Україні, яка як і Ізраїль не є членом НАТО.

"І для цього не потрібна активація 5-ї статті, достатньо лише політичної волі", — підкреслив президент.

Він додав, що російські атаки стають більш інтенсивними, тому, насправді дійсно, необхідне єднання Заходу у допомозі Україні. За його словами, вільний світ згуртувався, щоб захистити Ізраїль і довів, що такі дії є дуже ефективними.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що США, Британія та Франція допомагали збивати іранські ракети та дрони, які летіли на Ізраїль. Такі дії викликали щире нерозуміння серед українців, які ніяк не можуть усвідомити, чому ж Захід не допоможе Україні, яку РФ нищить з допомогою ракетних та дронових ударів.

Проте експерти вважають, що насправді, Захід не зацікавлений в Україні так як у Ізраїлі. Більше того, нібито був готовий до того, що Україна перестане існувати ще у лютому 2022 року. При цьому аналітики додають, що насправді Захід не боїться погроз Росії із приводу того, що вона буцімто може розпочати ядерну війну. Говорять, що це просто зручний привід для того, аби не надавати Україні ту допомогу, якої вона насправді потребує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини