Головна Новини Суспільство Війна з Росією Травесті-діва Монро сходила в ТЦК і пройшла ВЛК. Названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Травесті-діва Монро сходила в ТЦК і пройшла ВЛК. Названа причина

Травесті-діва Монро в подкасті «Ночі Дівочі» розповіла, що змушена була прийти в «військкомат» і навіть пройти ВЛК. За її словами, йшла вона туди, як «на ешафот», передає портал «Коментарі»

20 лютого 2024, 14:50 comments1500
Поділіться публікацією:

Монро розповіла, що має військовий квиток. За її словами, в ТЦК вона прийшла не за викликом, а добровільно. Проте така дія аж ніяк не пов’язана з бажанням йти негайно служити.

Травесті-діва Монро сходила в ТЦК і пройшла ВЛК. Названа причина

Травесті-діва Монро

Як зізналася травесті-діва, їй були потрібні документи про вступ на навчання, бо ті, що у неї були раніше, на жаль, втратили свою актуальність ще багато років тому. Саме тому, за її словами, після консультації з юристом вона і пішла до "військкомату".

"Мені складно про це казати, але я йшла, як на розстріл. Я розуміла, що буде або відстрочка, або тебе не знімають з військового обліку, а напишуть "вилучено". І все, я пішла"
, — розповіла Монро.

При цьому вона підкреслила, що була готова абсолютно на все, заради того документу стосовно навчання.

Монро розповіла, що була готова також і до "дивних поглядів" та нетипового ставлення до неї, проте все завершилося добре.

"Довідку дали та навіть просили фото зі мною. Для мене це було до сліз",
— сказала травесті-діва і додала, що їй у ТЦК всі хотіли допомогти.

Окрім того, Монро підкреслила, що "адекватно реагуватиме", якщо їх колись все ж принесуть повістку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що український співак Михайло Хома, який відомий як DZIDZIO розповів, як ставиться до мобілізації артистів в Україні. За словами співака, українська армія має бути професійною та не може дозволити "пхати людей куди-небудь". За словами співака він спільно з Олександром Пономарьовим зібрали понад 3 млн доларів на потреби військових завдяки своїм виступам за кордоном та всередині країни. Разом з тим співак розкритикував тих артистів, які виїжджають за кордон  в обхід закону заради відпочинку в дорогих готелях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини