Головна Новини Суспільство Війна з Росією DZIDZIO відповів, як ставиться до мобілізації артистів: "Не можна кидати дельфінів у пісок"
commentss НОВИНИ Всі новини

DZIDZIO відповів, як ставиться до мобілізації артистів: "Не можна кидати дельфінів у пісок"

Співак Михайло Хома (DZIDZIO) відповів, чи піде в армію, якщо держава покличе воювати та пояснив, чи потрібно мобілізувати артистів на війну.

12 лютого 2024, 15:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український співак Михайло Хома, який відомий як DZIDZIO розповів, як ставиться до мобілізації артистів в Україні. За словами співака, українська армія має бути професійною та не може дозволити "пхати людей куди-небудь".

DZIDZIO відповів, як ставиться до мобілізації артистів: "Не можна кидати дельфінів у пісок"

Михайло Хома про мобілізацію артистів. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з журналісткою та блогеркою Анною Олицькою Михайло Хома пояснив своє ставлення до мобілізації в Україні, зокрема і артистів.

"Все має бути професійно. Ми не є дурна держава, яка може собі дозволити пхати людей куди-небудь... Не можна кидати дельфінів у пісок, а антилоп у море. Це можуть дозволити собі лише люди, які не мають розуму, яким все одно на населення, це не про виграти війну. Виграти війну можна тільки розумом, грошима та силою волі", — пояснив DZIDZIO.

За словами співака він спільно з Олександром Пономарьовим зібрали понад 3 млн доларів на потреби військових завдяки своїм виступам за кордоном та всередині країни. Разом з тим співак розкритикував тих артистів, які виїжджають за кордон  в обхід закону заради відпочинку в дорогих готелях.

Також Михайло Хома пояснив, що буде робити, якщо отримає повістку в армію.

"Ми маємо всі бути на місці, якщо держава кличе воювати, то значить йти воювати", — заявив Хома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський актор, який вчився у Львові, зробив заяву про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що народна депутатка Соломія Бобровська повідомила, що у разі прийняття нового законопроєкту про мобілізацію в Україні, військові отримають "безлімітну" службу та проблеми з демобілізацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

12 лютого 2024, 20:01

Так и ежу понятно, что любым делом должны заниматься профессионалы. Артист должен выступать, строитель - строить, врач - лечить, а солдат - воевать. Иначе будет беда. Вот только у нас почему-то всё как в стране дураков. А может у нас есть страна дураков? Смотрите сами: артист управляет государством, строители воюют, а военные почему-то занимаются тем, что палками гонят в окопы гражданских. Это и есть те самые "дельфины на песке". А потом удивляемся, почему во всем такой результат.


Новини