Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тотальне знищення енергетики назвали новітнім голодомором. Чого добивається РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Тотальне знищення енергетики назвали новітнім голодомором. Чого добивається РФ

Країна-агресор Росія тотально знищує українську енергетику. Таким чином, відзначає військовий Юрій Касьянов, вона хоче перетворити Україні на непридатну для життя

11 квітня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

Країна-терорист Росія цілковито знищує енергетику України, щоб перетворити її на території, які не придатні для життя, вважає Юрій Касьянов.

Тотальне знищення енергетики назвали новітнім голодомором. Чого добивається РФ

Удар по ТЕС

"Тотальне знищення "в нуль" нашої енергетики — це новий голодомор двадцять першого століття. Тільки тепер вони роблять не тільки села, а всю Україну непридатною для життя. Українці за їхнім планом мають зникнути назавжди — втекти, загинути в бою, померти з голоду і холоду, стати покірними рабами", — відзначив Касьянов.

За його словами, саме в цьому полягає план Кремля.

"І цей план не залишає нам вибору. Це вже нова, екзестенційна війна, війна за виживання, в якій припустимі будь-які правила і методи. Це війна без правил", — підкреслив військовий.

У свою чергу військовий Михайло Макарук дав кілька порад на тлі тотального знищення терористами української енергетики.

"Закупляйте генератори, електро батареї, робіть запас дров, вугілля, торфобрикетів. Робіть закатку… Садіть городи. Це буде дуже важка зима, готуйтесь вже. І не чекайте допомоги від союзників — її не буде. Це наша проблема — наше виживання", — відзначив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Росія методично знищує в Україні всі об’єкти теплової генерації. Зокрема, у Центренерго не залишилося жодної вцілілої ТЕС. Як відзначають експерти, попереду на Україну чекає дуже і дуже важка зима. Вони навіть радять тим, у кого є змога, виїхати за кордон. Хто ж планує залишитися в Україні, повинен готуватися до найгіршого уже просто зараз. Для цього потрібно робити стратегічні запаси, купувати генератори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 квітня 2024, 15:21

Тобто замість того щоб покинути цю непривітну країну готуйтесь до долі Маріупольців. Це буде новим злочином нацистської влади проти покірного населення. У стада Божих овець просто вкрали будь-які важелі впливу. Знов і знов повторюють: під час війни Фюрера міняти не можна. Хоч під час війни можна ліквідувати цю зловісну посаду яка несла Україні тільки погіршення. Без президентської посади Україна була б іншою - кращою.

Пидар зеленский

11 квітня 2024, 15:13

Население Украины уничтожает жидовский клоун, который "не рабов" отлавливает как скот и бросает на убой за свои интересы! А электроэнергия нам не нужна! И об этом тоже клоун сказал когда начал декоммунизацию проводить. Украина ведь за 34 года независимости не построила ни одной АЭС, ГЭС, ТЭС и ТЭЦ. А только уничтожила то, что построили коммунисты. Так что к геноциду довела укро-жидовская власть!


Новини