Головна Новини Суспільство Війна з Росією Теплова генерація в глибокому нокауті. Українцям радять вже готуватися до найважчої зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Теплова генерація в глибокому нокауті. Українцям радять вже готуватися до найважчої зими

Після того, як Росія знищила теплову генерацію, на українців чекають надзвичайно складні осінь і зима. Політолог Віктор Таран радить до них починати готуватися негайно, або розглянути варіанти виїзду за кордон

11 квітня 2024, 13:08 comments2775
Поділіться публікацією:

Судячи з останніх ударів і заяв Центренерго теплова генерація України знаходиться у глибокому нокауті, відзначив політолог, який зараз служить в ЗСУ, Віктор Таран.

Теплова генерація в глибокому нокауті. Українцям радять вже готуватися до найважчої зими

Удар по ТЕС

Всі ТЕС Центренерго — Трипільська, Вугледарська та Зміівська ТЕС — повністю втрачені чи зруйновані. Окрім того, ДТЕК/ТЕС — повністю втрачені для енергосистеми як обʼєкти маневрової генерації.

"Тож на осінь — зиму нас чекає .... Ну ви зрозуміли"
, — відзначив політолог.

Після цього, відзначає експерт, Європа повинна готуватися до нової хвилі вимушених переселенців.

"Хто має змогу — думайте про це вже. Ті, хто лишаться в країні мають готуватися до віялових відключень. Масових. І до того що тепло в квартирах буде мінімальне. Там де воно буде. Перевагу у виживанні матимуть ті, у кого є будиночок в селі.  Тож починайте вже думати де і як ви переживете наступну зиму"
, — відзначив Таран.

Також він порадив починати робити стратегічні запаси. За його словами, генератори, сонячні та електро батареї, дрова — це все скоро знадобиться.

"І чим швидше ви купите тим дешевше це обійдеться. Зима близько. І ймовірно це буде найважча зима з часів отримання незалежності. І не чекайте допомоги — її не буде"
, — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що внаслідок ракетного удару РФ по Україні була повністю знищена Трипільська ТЕС, найпотужніша електростанція в Київській області. Вона постачала електроенергію в Київську, Житомирську та Черкаську області.

У ніч на 11 квітня Росія запустила по Україні 40 ракет і приблизно стільки ж дронів. Як відзначив президент Володимир Зеленський російські загарбники знову цілили саме по об'єктах критичної інфраструктури.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини