Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тимчасово окупований Мелітополь: російські військові завезли хімічні лабораторії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимчасово окупований Мелітополь: російські військові завезли хімічні лабораторії

Окупанти завезли 10 хімічних лабораторій до міста

26 серпня 2022, 17:31
Поділіться публікацією:

Мелітополь, що у Запорізькій області, перебуває під окупацією від початку війни. Мер міста Іван Федоров розповів про те, що зараз відбувається у Мелітополі і навіщо військові Росії завезли туди хімічні лабораторії.

Тимчасово окупований Мелітополь: російські військові завезли хімічні лабораторії

Мелітополь. Фото з відкритих джерел

За інформацією міського голови, протягом місяця у Мелітополі немає газу. Вчора внаслідок пошкодження російськими військовими ліній електропередачі у місті зникло світло, вода, зв'язок. Крім того, Федоров попереджає, що опалення цієї зими не буде.

У Мелітополі, як і в Маріуполі, окупанти загрожують батькам, які не хочуть здавати своїх дітей до шкіл. Спочатку загарбники роблять попередження, потім штрафують на 40 тис. рублів та погрожують позбавити батьківських прав. Пропонують по 10 тисяч рублів тим, хто приведе дитину до школи.

Також Федоров розповів про дії російських окупантів. Вони, за словами мера, використовують три школи як казарми. Одну з військових частин розмістили у лікарні.

"Сили опору пошкодили ворожий штаб із підготовки до псевдореферендуму у Приазовському Мелітопольському районі. Ліквідували гауляйтера Михайлівського району Івана Сушка", — сказав Федоров.

Крім того, окупанти завезли до Мелітополя близько 10 хімічних лабораторій. Мер пояснив, що у разі радіаційної небезпеки на Запорізькій АЕС вони зможуть урятувати своє керівництво.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що російські окупанти викрадають людей на окупованих територіях Запорізької області та відвозять із підвали ЗАЕС. Там загарбники катують своїх жертв. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що в Раді хочуть позбавити мандатів усіх нардепів колись другий за величиною фракції. Авторами відповідної ініціативи виступили три нардепи від "Європейської солідарності" — Олексій Гончаренко, Володимир Ар'єв та Софія Федіна, і один із "Слуги народу" — Олег Дунда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини