Головна Новини Суспільство Війна з Росією The Times описав похмурий прогноз для України: що станеться без допомоги США
commentss НОВИНИ Всі новини

The Times описав похмурий прогноз для України: що станеться без допомоги США

Аналітики The Times попереджає, що без допомоги США в України в рази збільшуються ризики програти у війні

11 квітня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

Пакет допомоги, необхідний для виживання України у запеклій війні проти РФ, продовжує бути заблокованим у нижній палаті Конгресу США. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The Times".

The Times описав похмурий прогноз для України: що станеться без допомоги США

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу зазначають, якщо допомогу у розмірі 60 мільярдів доларів не буде доставлено Україні найближчим часом, вона, за словами президента Володимира Зеленського, може програти війну.

"Без більшої кількості сучасної зброї США, яка дозволила Україні дати відсіч своєму більшому, багатшому і густонаселеному супротивникові, ініціатива перейде, імовірно, назавжди, до Путіна і його генералів. Беззаконна агресія здобуде перемогу. Цей згубний і колись немислимий результат ознаменував би кінець ролі Америки як глобального поліцейського і серйозно послабив би її авторитет серед союзників по всьому світу", — йдеться у публікації.

Вказується, що тепер це можливо, оскільки головний апологет Москви в Палаті представників США Марджорі Тейлор Грін погрожує усунути свого колегу-республіканця Майка Джонсона з посади спікера, якщо він спробує проштовхнути пакет допомоги.

Зазначається, що відповідальність за цей вкрай руйнівний глухий кут має лежати на Дональді Трампі, який має зустрітися з Джо Байденом на президентських виборах у листопаді.

The Times вважає, що Трамп не проявив жодних ознак відмови від своєї позиції щодо України. Це передбачає, що він, як президент, оголосить про припинення бойових дій і погодиться на постійну анексію деяких українських територій, окупованих російськими військами.

Також у виданні констатують, що Байден теж винен у тому, що відбувається, зокрема, через неохоче постачання вирішального озброєння в 2022-2023 роках, що "набрякло Київ на м'ясорубку, яка зіграла на руку Росії".

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Україна опинилася у ситуації, яку важко було передбачити: що відбувається із Заходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 квітня 2024, 11:54

Ось різниця одні мають і спроможні створювати, а корумпованим не дали. І це країна яка перед бандерівщиною мала найбільший впк світу. Потім його розікрали як ленінську кузню Порошенко передаючи із рук в руки. Натомість попи з томосом бігали, а от воювати за свої розкішні попівні і секту, тут ні. Тепер: гроші та все технічне дайте, а ми вам у вишиванці і шароварах зпляшемо і на роялі без штанів зіграємо. Майбутнє під патронатом нацпам'яті настало! Процес пішов! .


Новини