Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терміново перевозять до Москви: у колах зрадників говорять про погіршення стану Рогозіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Терміново перевозять до Москви: у колах зрадників говорять про погіршення стану Рогозіна

Рогозіна перевезуть до Москви, де консиліум лікарів вже прийматиме рішення про необхідну медичну допомогу

23 грудня 2022, 09:25 comments1555
Поділіться публікацією:

Екс-главу Роскосмосу Дмитра Рогозіна, який отримав поранення в Донецьку, оперативно доставляють до Москви, тому що медикам у донецькому госпіталі так і не вдалося витягти з його тіла осколки снарядів. Як пише пропагандистське інформагенство "РІА Новини", лікарі в Донецьку та Ростові-на-Дону "не наважилися робити операцію пораненому Рогозіну через її складність.                                                                 

Терміново перевозять до Москви: у колах зрадників говорять про погіршення стану Рогозіна

Дмитро Рогозін. Фото: із відкритих джерел

Повідомляється, що Рогозіна перевезуть до Москви, де консиліум лікарів вже прийматиме рішення про необхідність оперативного втручання.

Водночас колишній нардеп, держзрадник Олег Царьов у себе в соцмережах заявив, що стан Дмитра Рогозіна порівняно з попереднім днем різко погіршився, і йому потрібна кваліфікована медична допомога. Снарядом зачепило та його дружину – у неї нібито важка контузія.

"На жаль, поранення Дмитра Рогозіна важче, ніж здавалося спочатку. Все складніше. У дружини Дмитра Тетяни важка контузія", — написав Царьов.

Варто зазначити, що рідні Рогозіна після того, що трапилося, намагалися приховати факт поранення екс-глави Роскосмосу, говорили про те, що жодного серйозного поранення немає. Так син Рогозіна Олексій заявляв, що з батьком усе гаразд і він уже видужав.            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іран спростував звинувачення президента Володимира Зеленського та перейшов до загроз Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президенту Франції Макрону дісталося за гарантії безпеки для РФ: у Польщі не розуміють, про що говорить президент Франції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/189594
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини