Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тепла не буде. Окупований Маріуполь взимку не будуть обігрівати
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепла не буде. Окупований Маріуполь взимку не будуть обігрівати

Більшість будинків міста залишаться без опалення

25 вересня 2024, 21:33
Поділіться публікацією:

Показові демонстрації, як нібито відбудовується знищений російськими терористами тимчасово окупований Маріуполь, не відповідають дійсності.

Тепла не буде. Окупований Маріуполь взимку не будуть обігрівати

У Маріуполі наростають проблеми. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, найближчу зиму мешканці зруйнованого міста вчергове проведуть без центрального опалення. Попри звіти місцевих колаборантів про готовність тепломереж до опалювального сезону, щонайменше 60% тепломереж у місті насправді не підготовлені до зими.

Зазначається, що “відновлені” котельні абсолютно не відновлені та до початку зими запустити їх у роботу окупантам не вдасться.

Крім того, повідомляє Центр спротиву, будинки у Маріуполі, в які ще ніхто не встиг заселитися, вже розвалюються.

За даними Центру спротиву, аналогічна ситуація з опаленням у знищеному місті Волноваха. Ще гірша ситуація в Ясинуватському і Новоазовському районах.

Втім, додали у Центрі спротиву, така злочинна безгосподарність російських окупантів не зупиняє їх від грабування місцевого населення. Зокрема, "пошта Донбасу" з 1 жовтня почне нараховувати комісію при прийомі платежів за житлово-комунальні послуги, які на практиці не надаються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цієї осені російські загарбники планують створити плацдарми поблизу п'ятьох обласних центрів та нищити їх, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла. За словами депутатки, йдеться про Запоріжжя і Дніпро, до яких росіяни поступово наближаються, Харків і Херсон, які вже тривалий час зазнають постійних атак, а також про Суми, які стали плацдармом для українських активних дій на Курщині.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Куп'янському напрямку російські окупанти повністю захопили населений пункт Піщане та просуваються в бік річки Оскіл, повідомив командир 1-го штурмового батальйону Третьої штурмової бригади Володимир Фокін. За його словами, на Куп'янському напрямку ситуація важка, а місцями неконтрольована. Він зазначив, що ворогу залишилося два кілометри до річки Оскіл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини