Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація неконтрольована: ворог наближається до Куп'янська
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація неконтрольована: ворог наближається до Куп'янська

На Куп'янському напрямку суттєво ускладнилася ситуація

сьогодні, 00:30
Поділіться публікацією:

На Куп'янському напрямку російські окупанти повністю захопили населений пункт Піщане та просуваються в бік річки Оскіл, повідомив командир 1-го штурмового батальйону Третьої штурмової бригади Володимир Фокін.

Ситуація неконтрольована: ворог наближається до Куп'янська

РФ наближається до річки Оскіл. Фото з відкритих джерел

За його словами, на Куп'янському напрямку ситуація важка, а місцями неконтрольована. Він зазначив, що ворогу залишилося два кілометри до річки Оскіл.

"Ситуація в смузі відповідальності Третьої штурмової бригади залишається дуже складною. Ворог дещо змінив свою тактику, перейшовши до активних наступальних штурмових дій. Однак тепер противник використовує техніку — танки, БТР, БМП, МТ-ЛБ, автомобільну техніку, мотоцикли, мопеди і просто штурмові групи", — розповів Володимир Фокін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на складах у Торопці Тверської області Україна знищила тримісячний запас боєприпасів для російської армії. Як пише The New York Times, голова Центру військової розвідки Естонії полковник Антс Ківіселг вважає, що в результаті української атаки у Торопці могло бути знищено 30 000 тонн снарядів або приблизно 750 000 одиниць снарядів. "Це запас боєприпасів на два-три місяці. Внаслідок цієї атаки Росія зазнала втрат у боєприпасах. Ми побачимо вплив цих втрат на фронті найближчими тижнями", – заявив Антс Ківіселг.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що представники Росії не приїдуть на другий саміт миру, який ініціює президент України Володимир Зеленський, заявила речниця МЗС РФ Марія Захарова. "Представники Росії в жодних зустрічах у межах "бюргенштокського процесу" участі не брали і брати участь не збираються. Сам цей процес нічого спільного з врегулюванням не має", — сказала вона. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини