Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Тепер маємо шанс": Безугла прокоментувала відставку Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тепер маємо шанс": Безугла прокоментувала відставку Залужного

Безугла написала перший коментар про відставку Залужного

8 лютого 2024, 20:29 comments1519
Поділіться публікацією:

Опонентка Валерія Залужного Мар'яна Безугла прокоментувала його звільнення з посади Головнокомандувача ЗСУ. Народна депутатка очікувано підтримала відповідне рішення Володимира Зеленського.

"Тепер маємо шанс": Безугла прокоментувала відставку Залужного

Безугла підтримала відставку Залужного. Фото з відкритих джерел

Як відомо, 8 лютого президент України повідомив, що ухвалив рішення про зміну керівництва ЗСУ. Зокрема, президент України звільнив Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ, а на його місце призначив командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Зміну керівництва ЗСУ Мар'яна Безугла назвала шансом для української армії здобути перемогу у війні проти РФ. Раніше вона неодноразово висловлювалася критично про діяльність Залужного на посту Головнокомандувача ЗСУ.

"Недооцінили суб'єктність жінки і силу правди. Буває. Ну що ж. Тепер маємо хоча б шанс", — написала депутатка у соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Президент повідомив, що призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 лютого 2024, 20:33

От і подивимось! Авдіївка буде першим лакмусовим папірцем, ...


Новини