Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тепер без термінів: у МЗС зробили заяву про вихід на кордони 1991 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер без термінів: у МЗС зробили заяву про вихід на кордони 1991 року

Дмитро Кулеба підкреслив, що Київ не відчуває тиску Заходу в контрнаступі, але єдиний шлях – перемога

17 серпня 2023, 17:25 comments1327
Поділіться публікацією:

Україна не відчуває тиску з боку західних союзників щодо надто низьких темпів контрнаступу. Сьогодні є стійке розуміння, що ніхто не дотримується якихось термінів визволення української землі. Звільнення продовжуватиме стільки, скільки потрібно, якщо український народ підтримуватиме ідею повної деокупації своєї землі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю AFP заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Тепер без термінів: у МЗС зробили заяву про вихід на кордони 1991 року

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Легко говорити, що ви хочете, щоб все було швидше, коли вас там немає... Наша мета – перемога, перемога у вигляді визволення наших територій у межах 1991 року. І нам байдуже скільки часу це займе. Поки український народ поділяє цю мету, український уряд рухатиметься пліч-о-пліч зі своїм народом", – висловився міністр.

Він додав, що при цьому значно збільшилася кількість експертів та коментаторів, які намагаються оцінювати перебіг українського контрнаступу.

За словами Дмитра Кулеби, правда на сьогоднішній день у тому, що Україна не перемогла і війна триває, отже, треба продовжувати рухатися вперед, звільняючи раніше захоплену українську територію. Іншого шляху самі українці просто не бачать.                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — відмова від територій для вступу до НАТО: у МЗС розповіли, чи можуть розпочатися торги.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Україну вмовлятимуть розпочати переговори – що стане вирішальним чинником. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію, яка складається зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.afp.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини