Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Танок на ковзанці": в Маріуполі ожеледиця паралізувала військовий транспорт окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Танок на ковзанці": в Маріуполі ожеледиця паралізувала військовий транспорт окупантів (ВІДЕО)

У Маріуполі через ожеледицю майже повністю паралізовано рух окупантів

8 грудня 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

Окупований росіянами Маріуполь майже повністю паралізувала ожеледиця. Негода скувала рух військового транспорту російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на допис радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Танок на ковзанці": в Маріуполі ожеледиця паралізувала військовий транспорт окупантів (ВІДЕО)

Ожеледиця паралізувала окупантів в Маріуполі (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Нова Маріупольська забава. Танок на ковзанці у виконанні вантажівок та мікроавтобусів", — написав Андрющенко.

Чиновник повідомив, що російський транспорт майже повністю паралізований, проте деякі паливозаправники ворога все ж таки намагаються прорватися через місто, сковане кригою, щоб дістатися в напрямку Запоріжжя. Також Андрющенко повідомив, що ситуація в окупованому місті схожа на "стан колапсу".

"Мабуть, за це варто оголосити подяку колаборантам в Маріуполі. Таку диверсію не зміг би організувати ані спротив, ані HIMARS", — заявив чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Маріуполі замерзають люди. В окупованому Маріуполі реєструють активне зростання захворюваності, смертності на фоні похолодання. Про це повідомляє радника мера Маріуполя Петро Андрющенко.Тільки за минулий тиждень у Маріуполі зареєстровано 764 випадки ГРВІ та 82 випадки пневмонії. У тому числі у дітей ГРВІ — 495 випадки, 21 — пневмонії. Порівняно з першою половиною листопада зростання становило 91 відсоток. Окрім цього, він наголосив, що середньотижнева цифра смертності від хвороб досягла позначки у 250 випадків. Це на 100 випадків більше за жовтень. А зростання смертності лише за два останні тижні виросло в 1,7 раза. Росіяни продовжують винищувати Маріуполь, повідомив про наслідки холодокосту окупантів Кремля, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини