Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі замерзають люди: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі замерзають люди: що відомо

У тимчасово окупованому Маріуполі фіксують зростання смертності

1 грудня 2022, 16:45
Поділіться публікацією:

В окупованому Маріуполі реєструють активне зростання захворюваності, смертності на фоні похолодання. Про це повідомляють "Коментарі",  посилаючись на інформацію радника мера Маріуполя Петра Андрющенка у Telegram.

У Маріуполі замерзають люди: що відомо

В окупованому Маріуполі замерзають люди (фото з відкритих джерел)

"Наслідки холодомору в Маріуполі. У цифрах. Тільки за минулий тиждень у Маріуполі зареєстровано 764 випадки ГРВІ та 82 випадки пневмонії. У тому числі у дітей ГРВІ — 495 випадки, 21 — пневмонії. Порівняно з першою половиною листопада зростання становило 91 відсоток", — заявив Андрющенко.

Окрім цього, він наголосив, що середньотижнева цифра смертності від хвороб досягла позначки у 250 випадків. Це на 100 випадків більше за жовтень.

"Зростання смертності лише за два останні тижні виросло в 1,7 раза. Росіяни продовжують винищувати Маріуполь", -  повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кремль влаштував для Путіна постановчу зустріч із солдатськими матерями. Російський диктатор Володимир Путін зустрівся з матерями військових, які перебувають на війну в Україні. Такий захід організатори присвятили до Дня матерів в Російській Федерації. Ще до кінця зустрічі більшість жінок було ідентифіковано. Журналісти зазначають, що більшість присутніх жінок тісно пов'язані з партією Путіна та урядом. А представників відомих організацій "Рада матерів і дружин" і "Комітет солдатських матерів" на зустрічі не було. Видання пише, що жінок відібрали для постановчої зустрічі заздалегідь. Окрім того, чиновник на умовах анонімності повідомив, що ці жінки відвідували репетиції та пройшли суворий інструктаж перед зустріччю. The Moscow Times пише, що поруч з Путіним сиділа Жарадат Агуєва, яка названа домогосподаркою, проте близька до керівництва Чечні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини