Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такої ганьби на Курщині Путін не очікував: чим закінчилася одна з масованих атак РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Такої ганьби на Курщині Путін не очікував: чим закінчилася одна з масованих атак РФ

Росіяни потрапили у свою пастку на Курщині

сьогодні, 15:40 comments1372
Поділіться публікацією:

Добре оснащені війська, цілком можливо з міжнародної бригади "П'ятнашка", намагалися контратакувати українські сили біля села Плехово, зайнятого нашими військами в рамках операції "Курськ". Ось тільки такі спроби масового атакування нашої армії закінчилися провалом. Росіяни потрапили до пастки, яку самі ж і створили. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Forbes.

Такої ганьби на Курщині Путін не очікував: чим закінчилася одна з масованих атак РФ

Бої в Курській області. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що противники здійснили провальну атаку наприкінці минулого тижня, яка була націлена на Плехово. Журналісти додали, що біля цього населеного пункту є дві основні оборонні споруди, створені росіянами – протитанкові пастки та прилеглий комплекс піхотних траншів:

"Російська колона застрягла в протитанкових пастках — траншеї та лінії бетонних загороджень, які росіяни збудували перед українським заходом у Курську область на початку серпня", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомий український журналіст Юрій Бутусов 29 вересня поділився в Telegram, що в районі села Плехово оператори дронів 129-ї бригади Територіальної оборони "виклали урок російським окупантам та їх техніці — спалили десятки бронемашин і ліквідували особовий склад".

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські війська нещодавно мали успіх у просуванні у Глушківському районі Курської області. Про це свідчить оприлюднений звіт американського Інституту вивчення війни (ISW) 30 вересня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – відтіснення українських військ із курскої області було доручено Федеральній службі безпеки Росії. Але виконати завдання Кремля ФСБ поки що не вдається. Вся проблема в тому, що воює ФСБ у Курській області безуспішно і безуспішно намагається координувати бойові завдання з військовими. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини