Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такого ще не було з часів Другої світової. Експерт назвав цілі Путіна в України
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ще не було з часів Другої світової. Експерт назвав цілі Путіна в України

Російський диктатор Володимир Путін хоче в Україні анексувати території, які за розміром більші, як Швейцарія та Австрія разом узяті, розповів в інтерв’ю Forbs професор політології і автора книги "Код путінізму" Брайан Д.Тейлор

19 лютого 2024, 18:00 comments5697
Поділіться публікацією:

На даний момент російський диктатор хоче, щоб Росії віддали п’ять українських областей, каже Д.Тейлор і додає, що такої анексії не було ще із часів Другої світової війни.

Такого ще не було з часів Другої світової. Експерт назвав цілі Путіна в України

Володимир Путін

"Думаю, він хотів би заволодіти також такими регіонами, як Харків і Одеса, і повністю відрізати все, що залишилося від українського виходу до Чорного моря"
, — припустив експерт.

При цьому він підкреслив, що кремлівський диктатор хотів би, щоб Україна перебувала під повним політичним контролем РФ, а її незалежність була просто формальністю. Експерт нагадав, що Путін неодноразового говорив про те, що вважає Україну "штучною державою".

Разом з тим Д. Тейлор каже, що раніше Росії в цілому вдавалося маніпулювати українськими елітами, щоб зберегти там російський вплив. Тепер же, завдяки власним помилкам — в 2014 році і тим більше в 2022-му – він втратив майже все українське населення, яке раніше було абсолютно не проти хороших відносин з Росією, якщо вони будуть на рівних.

"Зараз багато українців по можливості уникають російської мови, і все більше людей переходять на українську",
— додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після перемоги в Авдіївці, росіяни намітили нові амбітні цілі, і можуть атакувати ще кілька українських міст. На думку військово експерта, загарбники можуть завдати удар по Куп'янську або атакувати Бахмутський відрізок, а саме: Часів Яр, Костянтинівку або Слов'янськ. Костянтинівка, Слов'янськ і Краматорськ цікаві росіянам як великі транспортні та адміністративні вузли.

Портал "Коментарі" розповідав, що після того, як росіяни захопили Авдіївку не настала оперативна пауза. Загарбники "на куражі" штурмують по всій лінії фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини