Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такого ще не було. Росіяни вдарили по житловому кварталу Харкова авіабомбою
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ще не було. Росіяни вдарили по житловому кварталу Харкова авіабомбою

Російські терористи 27 березня вдарили по житловому мікрорайону Харкова керованою авіабомбою, заявив голова ОВА Олег Синєгубов. Цю інформацію також підтвердив президент Володимир Зеленський

27 березня 2024, 19:17
Поділіться публікацією:

Росіяни завдали удар по житловому мікрорайону Харкова, "прилетіло" у багатоквартирні будинки, повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов. За його словами, в наслідок удару серед мирних громадян є загиблі та поранені.

Такого ще не було. Росіяни вдарили по житловому кварталу Харкова авіабомбою

Удар по Харкову

При цьому голова ОВА Олега Синєгубова повідомив, що вперше країна-терорист завдала по місту удар керованим боєприпасом великого калібру.

Відомо, що КАБ "прилетів" на дитячий майданчик, який знаходиться між двома багатоквартирними будинками. За попередньою інформацією, поранення отримали щонайменше 19 людей, серед них – чотири дитини. Відомо про одного загиблого.

Про те, що серед постраждалих є діти, повідомив також президент Володимир Зеленський. За його словами, поранення отримали дівчинка 2022 року народження та хлопчик 2023 року народження.

"Російський терор проти міста набуває особливої підлості. Намагання загнати понад мільйон людей у блекаут, постійні удари ракет і "шахедів". Тепер – авіабомби. Просто по звичайній вулиці, по будинках, школі, звичайній цивільній інфраструктурі",
- відзначив Зеленський.

При цьому він відзначив, що Україні терміново потрібно зміцнити протиповітряну оборону, а також отримати літаки F-16. Зеленський заявив, що у світі є достатньо ЗРК "Патріот" і не зрозуміло, чому вони досі не захищають небо над мирним Харковом та іншими містами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку військових окупанти не можуть захопити Харків, тому від безсилля знищують його ракетами. При цьому військові додали, що загарбники не мають ні сил, ні засобів для того, щоб захопити це місто, навіть якщо російському диктатору Володимиру Путіну цього дуже хочеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини