Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такі цифри влада боїться озвучити: Сенцов засмутив прогнозом щодо тривалості війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Такі цифри влада боїться озвучити: Сенцов засмутив прогнозом щодо тривалості війни

Відомий режисер Олег Сенцов вважає, що Україні потрібно готуватися до 10-річної війни

3 липня 2024, 11:50 comments1138
Поділіться публікацією:

Як би це не було складно для багатьох наших співвітчизників, Україні треба готуватись до 10-річної війни. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Радіо Свобода висловив режисер та військовослужбовець ЗСУ Олег Сенцов.

Такі цифри влада боїться озвучити: Сенцов засмутив прогнозом щодо тривалості війни

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Потрібно перестати ховати голову в пісок. Спочатку були розмови про два тижні, про два місяці, потім про два роки. Потрібно готуватися до війни на 10 років. Якщо ми будемо готові до війни на 10 років, а вона закінчиться раніше, то ми перемогли та зробили все правильно", – зазначив Олег Сенцов.

На його думку, Україна має зрозуміти, що війна проти РФ складна, серйозна, вона надовго, тож усім треба готуватися.

"Всі чоловіки будуть служити, потрібно робити демобілізацію, ротації, щоб переводити на військові рейки країну та вкладати гроші в оборону та виробництво, а не робити новий асфальт чи стадіони", – висловив думку режисер.

Олег Сенцов попередив, що якщо українці житимуть сьогоднішнім днем, то це нічим добрим не закінчиться для нас.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін вважає, що зможе здобути перемогу у війні проти України, якщо й надалі затягуватиме бойові дії на невизначений час. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – видання The Hill пише, що російські воїнкори і самі солдати все частіше публікують докладні відео жахливих умов на фронті. Кадрові зміни у Міністерстві оборони Росії також натякають на офіційне визнання того, що щось іде не зовсім так, як стверджує кремлівська пропаганда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини