Головна Новини Суспільство Війна з Росією Так брали Авдіївку та Бахмут: ЗМІ дізналися головний секрет недавніх перемог Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Так брали Авдіївку та Бахмут: ЗМІ дізналися головний секрет недавніх перемог Росії

Через нову тактику Росії на фронті втрати обох сторін зростають

30 квітня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

Тактика "м'ясорубки" стала основою перемог Росії під Авдіївкою та Бахмутом, коли Москва не зважає на втрати і жене своїх солдатів вперед, накриваючи перед цим позиції противника вогнем. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі The Washington Post.

Так брали Авдіївку та Бахмут: ЗМІ дізналися головний секрет недавніх перемог Росії

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Журналісти зазначають, без боєприпасів та свіжих сил Україна опинилася у вразливій позиції перед російським наступом.

Автори матеріалу зазначають, що на різних ділянках лінії фронту українське командування приймає непросте рішення, жертвувати людьми чи територією. Терміново необхідна військова допомога від США ще не надійшла та не змінила перебіг битви. Президент України Володимир Зеленський закликав західних партнерів надавати більше політичної підтримки, прискорюючи процес вступу України як до Європейського Союзу, так і до НАТО.

"Альянс не повинен боятися власної сили або ухилятися від власних основ — кожна країна, яка поділяє спільні цінності і готова їх реально захищати, заслуговує на запрошення приєднатися", — сказав Зеленський.

Видання пише, що ця дискусія розбурхуватиме західні столиці в найближчі місяці. На фронті картина похмуріша, жертви стрімко ростуть з обох боків конфлікту. У вирішальних битвах Росія кинула хвилі часто погано навчених військ, зазнавши масових втрат, намагаючись прорвати українські позиції та вичерпати запаси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронті для нас погіршується, що визнав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, акцентуючи увагу також на тому, що росіяни атакують об'єкти енергетичної інфраструктури. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз і може статися в найближчому майбутньому на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини