Головна Новини Суспільство Війна з Росією Священник критикує ідею миру з Російською Федерацією
commentss НОВИНИ Всі новини

Священник критикує ідею миру з Російською Федерацією

"Мир з Росією" - це пропозиція державі укласти мир з мафією - архієпископ Євстратій.

4 жовтня 2022, 18:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Архієрей Православної церкви України та архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій розкритикував пропозицію миру між Україною та Росією. Про це священнослужитель пише на своїй сторінці в Facebook.

Священник критикує ідею миру з Російською Федерацією

Архієрей православної церкви України та архієпископ Чернігівський та Ніжинський Євстратій. Фото з відкритих джерел

Архієпископ Євстратій заявляє, що мир з Росією – це мир з президентом цієї країни. Священник пояснює свою думку словами, що Російська Федерація не має легітимного лідера, а всі сфери взяті під контроль мафією в голові якої стоїть Володимир Путін.

Євстратій Зоря вважає, що президент Росії Володимир Путін узурпував усі класичні гілки влади – судову, виконавчу та законодавчу. Це означає, що верхівка влади не представляє російський народ, а просто створює декорації.

"Пропозиція укласти "мир з Росією" — це пропозиція державі укласти мир з мафією", — пише Архієпископ Євстратій.

Також  священнослужитель порівнює Росію з мафією та терористами і наголошує, що жодна нормальна країна не укладає мирних угод з такими групами, а бореться з ними.

У кінці повідомлення Євстратій пише, що мир можливий тільки після зміни влади у РФ, а доти реалістичним залишається лише один варіант – військовий.

Повний текст архієпископа Євстратія можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про обурливе опитування Ілона Маска в Twitter, де власник Tesla запропонував свій варіант мирової угоди між Україною та Росією.

Також "Коментарі" писали про священника, який мав статеві стосунки з неповнолітніми хлопчиками. Католицька церква видала указ про відсторонення єпископу та нобелівському лауреату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини