Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ілон Маск створив опитування про мирну угоду між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск створив опитування про мирну угоду між Україною та Росією

Маск питає у Twitter про Україну та Росію.

3 жовтня 2022, 21:14 comments1005
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбагатша людина світу, власник Tesla, Starlink, Neuralink та активний дописувач Ілон Маск у Twitter, поставив запитання стосовно мирової угоди між Україною та Російською Федерацією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційну сторінку мільярдера.

Ілон Маск створив опитування про мирну угоду між Україною та Росією

Ілон Маск створив опитування про мирну угоду між Україною та Росією. Фото з відкритих джерел

В опитувані Ілон Маск пропонує провести референдум на анексованих територіях України, які були незаконно на початку жовтня включенні до складу Росії. Такий референдум має відбутись під наглядом Організації об'єднаних націй. Маск має на увазі Запорізьку, Херсонську, Донецьку та Луганську область. Мільярдер говорить, що РФ має піти з цих територій, якщо так вирішить місцеве населення.

Стосовно Криму Ілон Маск вважає, що півострів має бути включений до складу Російської Федерації, як це було з 1783 року. Окрім того, Маск стверджує, що Крим опинився українським через помилку Хрущова, який передав його. Також одним з пунктів які розглядає власник Tesla є безпечне водопостачання в Крим.

У своєму опитуванні Ілон Маск пропонує Україні залишитись нейтральною територією, тобто без входження в Північноатлантичний союз.

В опитуванні всього два варіанти "Так" або "Ні". Станом на 21 годину проголосувало понад 800 тисяч людей. 61,5% відповіла "Ні", 38,5% погодились на умови запропоновані Маском.

Твіт Ілона Маска можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск купує деталі в української компанії.

Також "Коментарі" писали про те, що найбагатші 10 людей світу в один день втратили 50 млрд доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Микита

3 жовтня 2022, 20:46

Звісно варіант НІ. Крим - це Україна!!!!!!

Микита

3 жовтня 2022, 20:35

"Маск додав, що війна завершиться (на користь Росії) і питання лише у тому, скільки людей до цього загине". Нашій хунті не вигідно закінчення війни, тому вони ставлять не реальні ультиматуми. Населення для них витратний матеріал, ще і надихає своєю рабською покорою. Наші корумповані у безпеці і все більше вагу своїх тіл набирають. Огидні личка стають все більше. Вони не просто багато їдять - вони їдять гроші маразматика Байдена.


Новини