Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Світ повинен це бачити та знати": Зеленський про удари по Херсону
commentss НОВИНИ Всі новини

"Світ повинен це бачити та знати": Зеленський про удари по Херсону

Стало відомо, скільки людей загинуло від російських ударів

3 травня 2023, 23:22
Поділіться публікацією:

Загальна кількість загиблих від російських обстрілів цивільної інфраструктури Херсону та Херсонської області — 21 людина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського.

"Світ повинен це бачити та знати": Зеленський про удари по Херсону

Херсонський супермаркет: жертва російських обстрілів

"Світ повинен це бачити та знати. Залізничний вокзал і переїзд, домівка, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка – знаєте, що обʼєднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та на Херсонщині. Станом на зараз – 21 загибла людина! 48 поранених! Усі цивільні! За один неповний день! В одній області! Мої співчуття родинам і близьким загиблих", — написав Володимир Зеленський в своєму телеграм-каналі.

Росію глава української держави назвав країною зла.

"Ми ніколи не пробачимо винних. Переможемо країну-зло та змусимо всіх винних відповісти!" — також заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляє Офіс Генерального прокурора, станом на 21:10, через обстріли та влучання снарядів по об’єктам цивільної інфраструктури в обласному центрі Херсонщини загинуло 17 мирних мешканців. Близько 48 людей, серед яких двоє дітей, отримали травми різного ступеня тяжкості. Також вдень між селами Степанівка та Музиківка під ворожим обстрілом опинилася бригада енергетиків. Вони лагодили електромережі після чергових атак армії РФ, аби забезпечити людей світлом. Від отриманих травм троє працівників енергетичного підприємства загинули. Також вранці від обстрілу Дар'ївської громади області загинув чоловік.

Тим часом, екс-главреда Nexta Протасевича засудили в Білорусі.

По Москві розклеїли листівки із закликом відстежувати безпілотники.

А Пугачова раптово повернулася до Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини