Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після атаки: по Москві розклеїли листівки із закликом відстежувати безпілотники
commentss НОВИНИ Всі новини

Після атаки: по Москві розклеїли листівки із закликом відстежувати безпілотники

Після атаки на Кремль по Москві розклеїли листівки із закликом повідомляти про запуски та появу БПЛА

3 травня 2023, 21:06
Поділіться публікацією:

Після нічної атаки дронів на Кремль по столиці Росії двірники розклеїли листівки, в яких москвичів закликають повідомляти про появу безпілотників або запуск БПЛА. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на росЗМІ.

Після атаки: по Москві розклеїли листівки із закликом відстежувати безпілотники

Листівки по Москві розклеїли двірники

Зокрема, в листівках сказано: "Необхідно звертати увагу на невеликі об'єкти в небі: вони можуть бути схожі на гелікоптери (з 4 пропелерами) або літаки (розміри від 20 см до 3 м). Необхідно звертати увагу на людей, які запускають дрони або літаки у дворі, на вулиці, у парках, на балконах або дахах. Дрон може знаходитися на землі, в руках або на тринозі. Запуск дрона може здійснюватися групою осіб або однією людиною".

У разі виявлення дрона або людини, яка запускає безпілотник, москвичам рекомендують дзвонити в поліцію, повідомляти місце і час запуску дрона, а також зняти на фото і відео дрон або людину, яка його запускає.

Нагадаємо, що в ніч проти 3 травня Кремль зазнав атаки двох безпілотників. Україна офіційно не підтвердила своєї причетності до атаки. Проте російські депутати почали сипати погрозами, а ООН закликала обидві сторони конфлікту уникати ескалації насильства.

Але заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв залишився вірним собі і зробив божевільну заяву.

Тим часом експерти пояснили, що могло стояти за цією атакою.

"Оскільки безпілотники несли невеликий боєзапас, – пояснює Олександр Кочетков. – Очевидно, що наступні атаки можуть виявитися значно руйнівнішими. У будь-якому разі, їхній сенс у тому, щоб усі в недоімперії і саме в Кремлі усвідомили: війна – це не танець "Яблучко", який виконують сольно. А танго, яке танцюють винятково вдвох, як сформулював письменник Ян Валетов. І доти, доки триває неспровокована агресія Росії, ніхто там – і найнепричетніші, і найпричетніші-високопоставлені, – не можуть почуватися в безпеці".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини