Головна Новини Суспільство Війна з Росією Супутникові фото Соледару до і після російської агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Супутникові фото Соледару до і після російської агресії

Опубліковано супутникові знімки з наслідками російської агресії в Соледарі.

13 січня 2023, 15:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Останні кілька тижнів поблизу Соледару та інших кількох міст України тривають запеклі бої. Супутникові знімки показали жахливі наслідки російської агресії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на BBC Україна.

Супутникові фото Соледару до і після російської агресії

Зруйноване місто Соледар. Фото: Maxar Technologies

Опубліковані супутникові знімки з різним періодом до російських військових дій і після показали зруйновані будинки, школи, дороги, поля з великою кількістю вирв від снарядів.

На знімку від Maxar показано липень 2021 року, коли про майбутнє повномасштабне вторгнення ніхто й не думав, та його наслідки станом на 10 січня 2023 року. На зображені видно зруйновані сільськогосподарські споруди.

Супутникові фото Соледару до і після російської агресії - фото 2

Впродовж останніх місяців українські війська вдало відвойовували землі, які окупувала російська армія. Проте після втечі росіян з Херсону, Кремль змінив тактику і тепер намагається всіма силами захопити кілька населених пунктів на Донбасі, зокрема це Бахмут та Соледар. Для росіян не важливо по чому стріляти, адже руйнувань зазнають навіть школи.

Супутникові фото Соледару до і після російської агресії - фото 3

На супутникових знімках від Maxar чудово видно велику кількість ракетних обстрілів.

Супутникові фото Соледару до і після російської агресії - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що супутникові знімки показали масштаби жахливої трагедії в Китаї. Попри те, що влада Китаю стверджує, що в країні загинуло всього кілька десятків людей на супутникових знімках видно великі черги до крематоріїв та похоронних бюро.

Також "Коментарі" писали про 10 прогнозів на 2033 рік від експертів різних галузей. В одному з передбачень опитані експерти очікують на розпад Російської Федерації в найближчі 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини