Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сунак закликав ігнорувати пропозиції Путіна щодо припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

Сунак закликав ігнорувати пропозиції Путіна щодо припинення вогню

Прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак вважає, що підтримку України потрібно лише посилювати та не вірити вмовлянням Кремля

19 грудня 2022, 15:50 comments2214
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак закликав не ставитись серйозно до пропозицій Росії щодо припинення вогню на фронті, оскільки ворог використовує це для перегрупування військ. Про це пише портал "Коментарі", з посиланням на Sky News.

Сунак закликав ігнорувати пропозиції Путіна щодо припинення вогню

Ріши Сунак. Фото: Getty Images

Сунак закликав лідерів країн Балтії ігнорувати заклики Росії щодо припинення вогню, доки її війська не покинуть територію України.

Під час звернення до лідерів країн-учасниць Об'єднаних експедиційних сил у Латвії Сунак закликав НАТО надати більше військової допомоги Україні, у тому числі систем ППО, артилерії та бронетехніки.

"Ми повинні чітко усвідомлювати, що будь-який односторонній заклик до припинення вогню з боку Росії є абсолютно безглуздим у нинішньому контексті. Я думаю, що це був би помилковий заклик, він буде використаний Росією для перегрупування, для посилення своїх військ. І поки вони не вийдуть з завойованої території не може і не повинно бути жодних реальних переговорів", — зазначив Сунак.

У той же час лідер Великобританії додав, що Північноатлантичний альянс повинен продовжувати робити все можливе, щоб максимально послабити Росії, але при цьому не забувати заповнювати свої запаси з озброєння. За словами Сунака, для цього необхідно повністю ізолювати Москву від міжнародної підтримки, від постачання озброєння, яке допомагає Путіну продовжувати загарбницьку війну проти України. Також прем'єр-міністр розкритикував Іран за постачання безпілотників Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії анонсували новий пакет військової допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найвище військово-політичне керівництво РФ (президент Путін, глава МЗС Лавров, міністр оборони Шойгу) сьогодні "десантувалося" у Республіці Білорусь (РБ). Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цілі цього візиту, а також – чи буде у результаті відкрито Білоруський фронт проти України .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини