Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стягують резерви: росіяни готуються до наступу на нове важливе українське місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Стягують резерви: росіяни готуються до наступу на нове важливе українське місто

У ЗСУ відповіли, що вони готові до будь-яких планів ворога.

14 лютого 2024, 21:15 comments1516
Поділіться публікацією:

Російська  армія  стягнула сили на Оріхівському  напрямку для  того, щоб наступати  на місто. Про це повідомив  речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону сьогодні,  14 лютого. 

Стягують резерви: росіяни готуються до наступу на нове важливе українське місто

Росіяни готують новий наступ (фото з відкритих джерел)

Як він стверджує,  вороже угруповання  — рівносильне  силам, що скупчені під  Авдіївкою.

"На Оріхівському напрямку панує дуже відносне затишшя. Хоча обстріли тривають. Там очікується новий російський наступ. Тому що угруповування ворога в особовому складі, яке там зібралося, приблизно таке ж за масштабами як на Авдіївському напрямку", — повідомив військовий.

Лиховій наголосив, що тепер  головними напрямками для загарбників залишився Авдіївський і напрямок Мар'їнки, зокрема село Новомихайлівка. 

"Ворог готується до наступу, який очікується. Стягує резерви, готується до нових дій. Ми це бачимо. Ми до цього готуємося", — підсумував  військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи буде прив'язана наступна ракетна атака Росії до 24 лютого. Російські окупанти постійно тримають українських захисників у напрузі та можуть організувати велику масовану ракетну атаку не обов'язково на 24 лютого.  Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. 

Зокрема, телеведучі запитали у Наталії Гуменюк, чи спостерігаються ознаки підготовки Росією великої ракетної атаки з наближенням другої річниці повномасштабного вторгнення.

Вона навела приклад російських атак, які відбувалися напередодні Великодня або після значних дат, коли суспільство вже розслабилося і не очікувало на удар противника.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 лютого 2024, 22:36

Ракетна атака буде 22-23 лютого. Так вони зухвало відзначать чоловіче свято. Але чекаємо анонсів у відосиках конферансьє Путіна - Зе.


Новини