Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде прив'язана наступна ракетна атака Росії до 24 лютого: у ЗСУ зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде прив'язана наступна ракетна атака Росії до 24 лютого: у ЗСУ зробили заяву

Наталія Гуменюк вважає, що Росія може організувати велику ракетну атаку не обов'язково на 24 лютого

13 лютого 2024, 10:34
Поділіться публікацією:

Російські окупанти постійно тримають українських захисників у напрузі та можуть організувати велику масовану ракетну атаку не обов'язково на 24 лютого. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Чи буде прив'язана наступна ракетна атака Росії до 24 лютого: у ЗСУ зробили заяву

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, телеведучі запитали у Наталії Гуменюк, чи спостерігаються ознаки підготовки Росією великої ракетної атаки з наближенням другої річниці повномасштабного вторгнення.

"Виключати цього не можна. Аналітика також свідчить про те, що не обов'язково це буде прив'язано вже до конкретної дати. Ми спостерігали за час повнометражного вторгнення, розуміючи нашу аналітику, ворог теж робить свою і намагається створити ефект певної несподіванки", — зазначила Гуменюк.

Вона навела приклад російських атак, які відбувалися напередодні Великодня або після значних дат, коли суспільство вже розслабилося і не очікувало на удар противника.

За словами Наталії Гуменюк, росіяни продовжують тримати нас у напрузі через те, що у ворога достатньо зброї, у тому числі далекобійної, але вона вимагатиме певного часу на підготовку масованих атак, і не тільки масована атака в кінцевому підсумку може завдати істотної шкоди.

"Інколи ми бачимо це за зведеннями ворог здійснює і точкові ракетні атаки, перевіряючи здатність сил протиповітряної оборони, їх розташування, переорієнтацію тощо", — сказала Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ракетний удар по Україні 7 лютого: де найбільші руйнування і чи поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини