Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стрєлков розповів анекдот про Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрєлков розповів анекдот про Пригожина

Стрєлков, який критикує ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина, назвав свій текст "анекдот із майбутнього"

6 липня 2023, 22:59 comments1851
Поділіться публікацією:

Рашист Стрєлков-Гіркін ненавидить українську державу, але при цьому також критикує ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, якого називає "лейб-гарсоном", натякаючи на початок його кар'єри "кухарем Путіна". Також критикує Стрєлков, який воював проти України в 2014 році, міністра оборони РФ Шойгу і голову генштабу російської армії Валерія Герасимова. Усіх їх він висміяв, опублікувавши у своєму телеграм-каналі анекдот про них. Про це повідомляють "Коментарі".

Стрєлков розповів анекдот про Пригожина

Стрєлков-Гіркін

"Анекдот з майбутнього" від Стрєлкова звучить так:

"Стоїть черга в їдальні на зоні, один зека лізе без черги. Йому:

-Гей! Лисий, куди преш?!

— Пропустіть! Мені повинні! Я герой Росії!

— А-а-а, Євгене, це ти?! Не впізнали... багатим будеш! Але тут у нас і без тебе одні суцільні герої Росії: Кужегет (Шойгу – ред.), Герасим (Герасимов – ред.), а попереду всіх Аркаша (Аркадій Ротенберг – ред.) стоїть – він взагалі герой праці… вставай у загальну! За Уткіним!"

Окрім згаданих опонентів Стрєлкова, у свій анекдот із майбутнього Гіркін вписав сподвижника Путіна, олігарха Аркадія Ротенберга та військового командира ПВК "Вагнер" Дмитра Уткіна.

Тим часом, Лукашенко прокоментував можливість ядерного удару по Україні.

Стало відомо, чому Суровікін не виходить на публіку. Російський генерал Сергій Суровікін, якого ще називають "сирійський м'ясник", не з'явився серед політиків і посадових осіб з часів невдалого маршу справедливості, організатором якого був ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

А вчені розповіли, з якого напою починати день, щоб позбутися зайвої ваги. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям, ранок має починатися не з кавою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини