Головна Новини Суспільство Війна з Росією Страшний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені, вранці – 8 ракет із Бєлгорода
commentss НОВИНИ Всі новини

Страшний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені, вранці – 8 ракет із Бєлгорода

Вже точно встановлено, що мінімум 11 загиблих та 37 поранених

18 серпня 2022, 11:52
Поділіться публікацією:

Внаслідок вечірнього та ранкового обстрілів рашистами Харкова щонайменше 9 людей загинули та 35 отримали поранення, ще двоє людей загинули та двоє постраждали у Краснограді. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов.

Страшний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені, вранці – 8 ракет із Бєлгорода

Обстріл Харкова. Фото: із відкритих джерел

Глава Харківської ОВА зазначив, що минула ніч стала однією з найтрагічніших за весь час повномасштабної війни Росії проти України. масовані дари окупанти наносилися практично без перерви. Жах війни знову довелося пережити мирним громадянам України, росіяни обстріляли мирні міські квартали.

Близько 21:30 російська ракета, ймовірно, "Іскандер", потрапила до триповерхового житлового будинку в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа.

За останніми даними, під завалами загинуло 7 людей, 17 – поранено, зокрема 11-річну дитину (ДСНС вранці повідомляло про 20 постраждалих, з яких 4 врятовано).

Близько 04:30 ранку супротивник здійснив пуски ще 8 ракет із російського міста Білгород у напрямку Харківської області.

Зафіксовано влучення ракет у Холодногірському та Слобідському районах Харкова. Частково зруйновано будинки, об'єкти інфраструктури, почалися пожежі.

У Слобідському районі Харкова одна з ракет потрапила до 4-поверхового приміщення гуртожитку. Будівлю частково зруйновано. За оновленими даними 2 особи загинули, 18 отримали поранення, у тому числі 2 дитини.

Також близько 4 ранку в четвер росіяни завдали ракетного удару по м. Красноград.

Зруйновано житлові будинки, понад 10 будинків пошкоджено. 2 мирні особи загинули, 2 – отримали поранення, серед них дитина 12 років. Інформація оновлюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" – російське командування панічно боїться настання ЗСУ: експерт назвав причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/3932
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини