Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столтенберг та Шольц висловилися про терміни продовження війни РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг та Шольц висловилися про терміни продовження війни РФ проти України

Столтенберг та Шольц очікують, що війна РФ проти України буде довгою

10 листопада 2023, 14:45 comments15043
Поділіться публікацією:

Путінський режим не має наміру припиняти свою широкомасштабну військову агресію проти України. Тому варто розуміти, що війна може тривати досить тривалий період часу. Країни Заходу мають продовжувати надавати підтримку контрнаступальним операціям української армії. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробили канцлер Німеччини Олаф Шольц та генсек НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє "n-tv.de".

Столтенберг та Шольц висловилися про терміни продовження війни РФ проти України

Шольц та Столтенберг

Олаф Шольц заявив, що він не бачить жодних сигналів, які б свідчили про те, що Кремль має намір вивести свої війська з України та припинити запеклу агресію.

"Ми маємо бути готовими до того, що війна може тривати дуже довго", — сказав він на конференції Бундесверу в Берліні.

Глава німецького уряду наголосив, що Путін явно не розраховував, що Росії доведеться так довго бути у війні. Коли він планував вторгнення, то думав, що йому пощастить швидко доїтися свого.

У свою чергу, генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що союзники повинні бути єдиними на думці, що потрібно продовжувати надавати Україні всіляку підтримку.

"Ми повинні бути готові до тривалого шляху. Війни за своєю природою непередбачувані... Що ми точно знаємо, так це те, що переговори, що відбуваються за столом, нерозривно пов'язані з ситуацією на полі бою", — висловився Столтенберг.

За його словами, від рішучості Заходу продовжувати підтримку залежить – чи залишиться Україна суверенною і демократичною державою, чи перейде повністю під контроль Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чи можуть у 2024 році розпочатись переговори України та РФ: що стане вирішальним чинником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини