Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столицю РФ атакували дрони: москвичі такого не очікували
commentss НОВИНИ Всі новини

Столицю РФ атакували дрони: москвичі такого не очікували

Вранці у Москві пролунала серія вибухів

30 травня 2023, 07:45 comments11435
Поділіться публікацією:

Ранок у Москві 30 травня почався з вибухів, повідомляють про атаку безпілотників на місто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на мера Москви Собяніна.

Столицю РФ атакували дрони: москвичі такого не очікували

Дрон

Як заявив Собянін про сьогоднішню атаку дронів, сьогодні вранці в результаті атаки БПЛА "у кількох будинках сталися незначні пошкодження".

"Всі екстрені служби міста знаходяться на місцях пригод. Вони з'ясовують обставини того, що сталося. На даний момент ніхто серйозно не постраждав. Прошу вас довіряти лише офіційним джерелам і не розповсюджувати неперевірену інформацію", — сказав мер Москви.

У мережі відразу почали з'являтися відео, на яких видно, як у різних районах столиці РФ з'являються дрони. З огляду на панічні коментарі до відео, москвичі явно не очікували такого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — майже через тиждень після рейду Бєлгородщиною російських військових, які протистоять путінському режиму, диктатор РФ дозрів для указу про посилення охорони кордонів. Про що говорить така, м'яко кажучи, запізніла реакція? Чого чекати далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки що ВСУ готуються до довгоочікуваних наступальних операцій (контрнаступу та наступу), причому, за стандартами НАТО, росіяни, схоже, проводять перегрупування військ, у тому числі, виводячи ПВК "Вагнер" з Бахмута. У свою чергу Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України рапортує, що завдяки операції російських противників путінського режиму на Бєлгородщині було зібрано цінну інформацію для розвідки. Що показав у військово-політичному, інформаційно-політичному сенсі тиждень, що минає, в ракурсі російсько-української війни? Як події, ймовірно, можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини