Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стівен Сігал приїхав на Донбас до окупантів і знімає фільм: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Сігал приїхав на Донбас до окупантів і знімає фільм: подробиці

Стівен Сігал на Донбасі для знімання документального фільму

9 серпня 2022, 22:18 comments1484
Поділіться публікацією:

Великий друг Кремля та американський актор Стівен Сігал приїхав на непідконтрольну частину окупованого Донбасу. Він знімає фільм про війну на Донбасі. Про це повідомляє ТАСС , посилаючись на ватажка бойовиків Дениса Пушиліна.

Стівен Сігал приїхав на Донбас до окупантів і знімає фільм: подробиці

Стівен Сігал (фото з відкритих джерел)

Пушилін заявив, що актор для зйомок свого фільму навіть спілкується з військовополоненими в Оленівському СІЗО.

 "Стівен Сігал знімає документальний фільм про війну на Донбасі. Він  хоче змінити погляд на цю війну. Стівен зазначив, що 98% тих, хто розповідає у ЗМІ про конфлікт, ніколи тут не були, тому світ не знає правду. Сьогодні він спілкувався з військовополоненими в Оленівському СІЗО",- йдеться у заяві бойовика.

Стало відомо, що Сігала з собою на Донбас, зокрема, до Оленівки, привіз голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські пропагандисти знову зганьбилися, знявши живий "труп" у Донецьку. Російські пропагандисти виклали відео, на якому рухається "труп". Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України. Стратком опублікував відео одного з пропагандистських російських каналів. На ньому видно, як знімальна група готує до зйомки живих людей, щоб, очевидно, видати їх за трупи.

 Також "Коментарі" інформували про те, що пропагандисти РФ відреагували на загибель українського бізнесмена Вадатурського під час обстрілу Миколаєва. За словами російських пропагандистів  Маргарити Симоньян і Бориса Рожина, що підтвердили  загибель Олексія Вадатурського  та його дружини, що  стався під час обстрілу міста Миколаєва, те, що сталось,  було цілеспрямованим вбивством. В такий   спосіб  бізнесменові  відомстили за  те, що підтримував  свою  країну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

10 серпня 2022, 01:41

Ну, что ж похоронил он свою карьеру. Туда ему и дорога. Его фильмы теперь только в раше и будут крутить бесплатно.

ght

10 серпня 2022, 00:02

Ну шо ж, хай тоді не ниє як прилетить, прямо в дурну голову.


Новини