Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пропагандисти РФ відреагували на загибель українського бізнесмена Вадатурського під час обстрілу Миколаєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандисти РФ відреагували на загибель українського бізнесмена Вадатурського під час обстрілу Миколаєва

Вадатурський загинув разом з дружиною в результаті удару окупантів по Миколаєву

31 липня 2022, 20:39 comments1081
Поділіться публікацією:

За словами російських пропагандистів  Маргарити Симоньян і Бориса Рожина, що підтвердили  загибель Олексія Вадатурського  та його дружини, що  стався під час обстрілу міста Миколаєва, те, що сталось,  було цілеспрямованим вбивством. В такий   спосіб  бізнесменові  відомстили за  те, що підтримував  свою  країну. 

Пропагандисти РФ відреагували на загибель українського бізнесмена Вадатурського під час обстрілу Миколаєва

Загибель Вадатурського від російського снаряда (фото з відкритих джерел)

Про це інформує працівник  українських ЗМІ Денис Казанський., який  проаналізував  оприлюднені пости  росіян  в Telegram-каналах. 

Так, кремлівська пропагандистка Симоньян назвала це — "денацифікація в дії",  а її колега Рожин відізвався щодо загибелі  Вадатурського від російського снаряда, як "ліквідація", обвинувативши покійного підприємця, що  нібито підтримував  "каральні батальйони". "Цього викреслюємо", — в цинічному дусі відгукнувся  Рожин. 

"Тобто, російське командування навмисно вбило літню сімейну пару цивільних і називає це "денацифікацією". Пишається цією розправою", — стверджує  український журналіст.

При цьому,  російські загарбники  вкотре  вели обстріл  Миколаєва, це було  минулої ночі  вже о  01:00 і  рано, приблизно о 05:00. За оприлюдненою інформацією є жертви серед мирного населення, від   обстрілів  окупантів загинув один  мешканець, ще двоє зазнали поранень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з'явилися подробиці масованого обстрілу Миколаєва.Внаслідок масованого обстрілу Миколаєва загинула одна людина. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. В результаті обстрілу загинув Герой України, власник однієї з найбільших компаній України "Нібулон" Олексій Вадатурський та його дружина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 липня 2022, 20:23

Морок там, де Зе-вирок. "Мрія" з намордниками Герег і відкатами весільному коміку і "Велике крадівництво" де 40% відкату - всьо. Так і комісійні на меньшу кількість ділити. Темний Зе-янгол Бога, карає жахливо корумповану, розікрадена країну: "До останнього українця". Але ми страждаємо ні за що - ну жили і діяли за правилами пекла - але ж нас за що? Ми ж не винуватая.


Новини