Головна Новини Суспільство Війна з Росією Став відомий реальний сценарій завершення війни: чи влаштує він Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий реальний сценарій завершення війни: чи влаштує він Україну

Найбільш реальним сценарієм завершення війни в Україні є виснаження сторонами конфлікту своїх сил та перехід до так званого корейського сценарію, вважає військовий Віктор Андрусів

24 травня 2024, 13:51 comments8481
Поділіться публікацією:

Україна буде відчувати шалений тиск із приводу проведення переговорів із терористичною Росією десь ближче до осені, вважає політолог, військовий Віктор Андрусів. При цьому він підкреслив, що кремлівський диктатор Володимир Путін давно хоче проведення цих переговорів, але, зрозуміло, не для того, щоб здатися чи погодитися відступити.

Став відомий реальний сценарій завершення війни: чи влаштує він Україну

Війна в Україні

Як підкреслив Андрусів, кремлівський диктатор просто хоче зафіксувати на землі "реалії бою". За його словами, справа у тому, що сам Путін і його стратеги прекрасно розуміють, що вони не зможуть перемогти у довгостроковій війні.

У цьому контексті, підкреслив Андрусів, і Україні, і всьому світу необхідно розуміти, що кремлівський диктатор не дотримуються своїх обіцянок і різних договорів.

"Він це довів напередодні війни, розказуючи що всі плани нападу на Україну є американською вигадкою. Тому практично не існує жодної можливості змусити неадекватного власника ядерної зброї дотримуватись укладеного договору",
- підкреслює експерт.

Саме тому, на його думку, у цій ситуації єдиним правильним рішенням має бути — ведення переговорів з Китаєм, завдяки якому РФ ще не впала. Експерт прогнозує, що роль Китаю у Росії тільки буде зростати.

"На відміну від кремля Китай договорів дотримується, оскільки інакше рухне вся його міжнародна система торгівлі. Тому якщо в рамках переговорів Китай буде їх важливим учасником і брати на себе зобов’язання — це єдина умова, завдяки якій можна досягнути якогось сталого результату переговорів з Путіним",
- вважає Андрусів.

Але проблема в тому, каже експерт, що Китай грає виключно в свою гру, і нічого не робитиме, поки його інтереси не будуть враховані.

"А це питання Тайваню і обмежень в доступах на західні ринки",
- додав експерт.

Саме тому, на його думку, для досягнення якогось успіху у врегулюванні війни в Україні шляхом переговорів, Захід буде змушений зважати на китайський інтерес. Проте, додає він, це навряд чи відбудеться, з огляду на можливий прихід Дональда Трампа, лютого ворога Китаю.

Тобто, підкреслює експерт, виглядає на те, що успішний переговорний процес практично неможливий.

"Єдиний реальний сценарій на сьогодні — це вичерпання сторонами своїх сил і фіксація лінії на полі бою. Він же корейський сценарій",
— заявив Андрусів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чому корейський сценарій не підходить Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 травня 2024, 13:43

Пихатість 1991 здувається! Гниле не дає плодів. У будь-який момент можна було все змінити просто почати змінюватись. Але терпіли отримують те що готові терпіти ще й з бонусом. Народжений повзати/терпіти ніколи не буде мати власну державу.


Новини