Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, яку відповідь готує Україна на масований удар РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку відповідь готує Україна на масований удар РФ

Україна може готувати відплату Росії за масований ракетний удар по Україні 26 серпня

26 серпня 2024, 20:56 comments5024
Поділіться публікацією:

Військовий експерт Валерій Рябих, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, поділився думками щодо можливої відповіді України на масовану атаку росіян, яка відбулася 26 серпня. Зокрема, в ефірі "Еспресо" він зазначив, що відповідь України, ймовірно, полягатиме у масованому ударі по військових об’єктах противника, які використовуються для здійснення терористичних атак на Україну.

Стало відомо, яку відповідь готує Україна на масований удар РФ

Ракетний удар

"Зокрема, для таких ударів можуть бути використані ті ж ракети-дрони, які були анонсовані 24 серпня, і основним призначенням яких, як оголошувалось, є зменшення військового потенціалу, зокрема, для тероризування мирного населення. А це в першу чергу, більше двох десятків аеродромів, з яких злітають засоби тероризування українців, це майданчики, з яких запускають інші засоби, вони відомі розвідці", — сказав Рябих. 

При цьому він розповів про те, якою повинна бути реакція західних партнерів на атаки росіян. Він зазначив, що Україна прагне вирішувати питання самостійно, однак акцентував на важливості заяви міністра закордонних справ України. За його словами, партнери мають надати Україні дозвіл на використання далекобійної зброї для припинення терористичних ударів з боку Росії, а також розглянути можливість безпосередньої участі у захисті України.

"Ну і, звісно, також підключитися до оборони України, як, наприклад, це було у випадку Ізраїлю, і збивати ті ж засоби вже над територією України для того, щоб вони не летіли на ту ж Польщу, як ми бачили сьогодні вже такий випадок вкотре", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що Україна готує відповідь на масштабний комбінований удар Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини