Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, який транспортний засіб для окупантів став «труною на колесах»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який транспортний засіб для окупантів став «труною на колесах»

Російські загарбники не досягли успіху у використанні всюдиходів на фронті, про це повідомляє аналітик Bild Юліан Рьопке. За його словами, баггі перетворились для окупантів на «труни на колесах»

26 березня 2024, 15:18
Поділіться публікацією:

Російські загарбники протягом останнього часу на фронті використовували китайські мотовсюдиходи, зокрема Desertcross 1000-3. Їх застосовували замість традиційних БТР або БМП.

Стало відомо, який транспортний засіб для окупантів став «труною на колесах»

Китайські баггі

Розрахунок був на те, відзначає Юліан Рьопке, що у Сил оборони немає снарядів, щоб знищувати ці всюдиходи. При цьому, окупанти вважали, що дронам-камікадзе буде важко переслідувати баггі, оскільки вони швидку та дуже маневрені. Тобто, відзначає аналітики, росіяни сподівалися використати китайські всюдиходи для отримання переваги на фронті.

Проте, як відзначив Рьопке, не так сталося, як гадалося. Ситуація із баггі кардинально змінилася, адже Сили оборони навчилися їх знищувати. Як результаті, підкреслив аналітик, мотовсюдиходи стали для окупантів "трунами на колесах".

Справа у тому, додає аналітик, що українські дрони навчилися прицільно влучати у всюдиходи окупантів, а оскільки вони не захищені бронею, то всі солдати, які знаходять у баггі – одразу гинуть.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти почали використовувати квадроцикли на фронті із лютого. Як відзначали в Силах оборони, росіяни вирішили, що таким чином вони зможуть швидко пересуватися і оперативно штурмувати позиції ЗСУ.

Відзначалося, що раніше окупанти використовувати квадроцикли для того, аби займатися евакуацією поранених з поля бою, оскільки вони швидкі і маневрені. Проте згодом придумали "фішку" і почали їх використовувати для організації штурмів на запорізькому напрямку.

Проте у Збройних силах відзначили, що вони навчилися вражати окупантів на квадроцихлах. Військові підкреслювали, що цей транспортний засіб абсолютно не захищений від влучань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини