Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, який об’єкт росіяни хотіли уразити під час ракетного удару по Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який об’єкт росіяни хотіли уразити під час ракетного удару по Києву

Ракетна атака ворога по Києву 21 березня мала чітку ціль, про це повідомили «Суспільному» джерела у спецслужбах. За їх інформацією, ракетною атакою ворог хотів дошкулити Головному управлінню розвідки Міноборони

21 березня 2024, 19:01
Поділіться публікацією:

Як повідомили джерела в спецслужбах, абсолютна більшість ракет, які запустили росіяни, летіли по об’єктам, які належать Головному управлінню розвідки Міноборони. Всі ці ракети були збиті.

Стало відомо, який об’єкт росіяни хотіли уразити під час ракетного удару по Києву

Ракетний удар

При цьому раніше військовий експерт Ігор Романенко відзначив, що окупанти під час атаки на Київ використовували крилаті та балістичні ракети, які запускали із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та з пускових наземних установок.

Тобто, підкреслив експерт, удар був комплексним і мав чітку ціль з огляду на те, які ракети були застосовані.

Романенко відзначив, що ракети летіли не у якусь віртуальну площу, а мали чітко визначену ціль. Він припустив, що це могли бути військові чи урядові об’єкти або ж об’єкти інфраструктури.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 21 березня Росія випустила по Києву 31 ракету. Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, країна-агресор для атаки на столицю використала ракети "Іскандери-М", "Кинджал" та крилаті ракети Х-101/Х-555. За його інформацією, протиповітряна оборона спрацювала на відмінно і збила всі ворожі цілі. Втім, уламки ракет все ж пошкодили житлові райони столиці. Наразі є інформація про 12 постраждалих.

При цьому, військові експерти звернули увагу на те, що Росія не завдавала ракетних ударів по Україні протягом 44 днів. За цей час вона могла назбирати понад 100 ракет, проте використала тільки їх третю частину. Саме тому, вважають вони, очевидно, окупанти провели розвідку боєм, а це означає, що слід очікувати на більш масштабний ракетний удар по столиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини