Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо яких втрат зазнав Чорноморський флот Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо яких втрат зазнав Чорноморський флот Росії

Росія продовжує втрачати військову техніку. За останніми даними Чорноморський флот РФ втратив 15% від свого довоєнного складу.

2 грудня 2022, 22:45 comments1459
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На початку повномасштабного нападу Росії на територію України Чорноморський флот РФ складався з 275 кораблів, з яких 58 були бойовими, але з урахування патрульних катерів це число становить 74 бойові одиниці. Відкриті джерела повідомляють, що в Росії було затоплено або серйозно пошкоджено близько 12 кораблів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Проект".

Стало відомо яких втрат зазнав Чорноморський флот Росії

Чорноморський флот Росії. Фото: з відкритих джерел

У квітні 2022 року затонув флагман Чорноморського флоту ракетний крейсер "Москва". За офіційною версією, на борту виникла пожежа, через яку вибухнули боєприпаси. За іншою версією, в крейсер влучили дві українські протикорабельні ракети "Нептун".

Влада Росії не визнавала втрати, проте потім повідомила про смерть одного моряка, ще 27 осіб вважаються зниклими. В листопада російський суд визнав, що ще 17 військових є мертвими.

Журналісти повідомляють, якщо підсумувати усі дані, то Чорноморський флот Російської Федерації втратив понад 15% свого довоєнного складу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про американського розвідника, який останні 9 років прожив в Росії. Щоб не отримати екстрадицію, він вирішив взяти російський паспорт і стати громадянином РФ. За словами адвоката Едвард Сноуден щасливий і вдячний Російській Федерації.

Також "Коментарі" писали про російську пропагандистку, яка заявила, що всі росіяни будуть винні, якщо програють війну проти України, адже тоді Росії доведеться платити репарації. Для Ольги Скабєєвої це аргумент, щоб ще сильніше тиснути на Україну і спонукати владу в країні до переговорів з Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Антикацап

2 грудня 2022, 23:56

15% це дуже і дуже мало . Треба до кінця року добити до 50. А на початок 23го вже має бути 75-90%. Слава ЗСУ!


Новини