Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, які антирекорди встановила армія Росії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які антирекорди встановила армія Росії в Україні

Окупаційна армія встановила в Україні кілька антирекордів, зазначає військовий оглядач Олександр Коваленко. За його словами, насамперед йдеться про втрату особового складу

27 травня 2024, 11:57
Поділіться публікацією:

У травні окупаційна армія вже встановила кілька антирекордів в Україні, зазначив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Стало відомо, які антирекорди встановила армія Росії в Україні

Окупанти

За його словами, вже можна говорити, що окупаційна армія встановила абсолютний рекорд втрат за особовим складом. При цьому, додав експерт, втрат буде ще більшим.

У цьому контексті експерт припустив, що терористичній Росії для того, щоб продовжувати в Україні війну високої інтенсивності потрібно буде підвищувати поріг мобілізації.

Крім того, як зазначає Коваленко, за показниками артилерії, автотранспорту та ББМ також очікуються нові рекорди, які зумовлені відкриттям нових фронтів.

"Тут цікавий момент — якщо найближчим часом ми отримаємо дозвіл на застосування західної зброї по території Росії, то ці показники зростуть ще більше, адже будучи уражатися тиловими зонами і артилерійськими позиціями по той бік кордону", -
підкреслив військовий оглядач.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, за інформацією канцлера Німеччини Олафа Шольца, кремлівський диктатор Володимир Путін жертвує своїми громадянами, відправляючи їх на війну в Україну, де вони гинуть. Шольц повідомив , що є інформація про 24 тисячі загиблих і тих, хто отримав тяжкі поранення кожного місяця.

Водночас у Генштабі повідомили, що станом на 27 травня росіяни втратили на війні понад 502 тис. осіб особового складу. При цьому в грудні минулого року в США говорили про 315 тис. поранених і вбитих росіян, а в НАТО в березні 2024 року заявили про 350 тис. загиблих росіян.

Крім того, "Коментарі" розповідали про те, що Штати поки що забороняють Україні використовувати американську зброю для завдання ударів по території Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини