Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки в’язнів в Росії погодилися поїхати на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки в’язнів в Росії погодилися поїхати на війну в Україну

Росіяни продовжують вербувати в’язнів на війну в Україну

5 жовтня 2022, 20:03
Поділіться публікацією:

Росія продовжує вербувати засуджених на війну в Україну. Так, тільки зі Ставропольського краю погодилися воювати в Україні більше 650 в'язнів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку Генерального штабу ЗСУ.

Стало відомо, скільки в’язнів в Росії погодилися поїхати на війну в Україну

В Росії в’язні погодилися поїхати на війну в Україну (фото з відкритих джерел)

"Командування підрозділів російських окупаційних військ продовжує вербувати в’язнів з метою поповнення втрат особового складу", — повідомляють у Генштабі.

У повідомленні йдеться, що у Ставропольському краю понад 650 в’язнів з виправних колоній суворого режиму, погодилися поїхати на війну в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін хоче переходу Запорізької АЕС під контроль Росії. Президент Росії Володимир Путін доручив передати управління Запорізькою атомною електростанцією (ЗАЕС) під контроль Росії. В указі йдеться про передачу створеному нещодавно АТ "Експлуатуюча організація Запорізької АЕС" прав на ведення робіт у галузі атомної енергії. Їм також дозволяється використання ліцензій на проведення таких робіт, виданих щодо станції до 30 вересня 2022 року. Вони продовжать діяти "до видачі дозволів відповідно до законодавства Росії". Акціонерне товариство, про яке йдеться в указі Путіна, було засноване державною російською компанією "Росенергоатом" спеціально для управління ЗАЕС. Зареєстровано у відповідних реєстрах воно було 3 жовтня. На її створення вже відреагували в українському НАЕК "Енергоатом", який здійснює законний контроль за атомною станцією. Там рішення про створення товариства назвали "нікчемним" та "незаконним", а також " агонією вигаданого божевільного світу країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини