Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки автівок військових спалили в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки автівок військових спалили в Україні

Поліція зафіксувала понад 200 таких випадків

12 вересня 2024, 00:40
Поділіться публікацією:

Національна поліція України зафіксувала вже понад 200 фактів підпалів автомобілів військовослужбовців, розповів голова Нацполіції Іван Вигівський.

Стало відомо, скільки автівок військових спалили в Україні

В Україні продовжуються підпали автомобілів військових. Фото з відкритих джерел

За його словами, понад 50 підпалів скоїли неповнолітні особи.

"Підпали автомобілів військовослужбовців – це акція ФСБ РФ. Вони вербують нашу молодь. На жаль, маємо вже понад 200 фактів підпалів автомобілів. Понад 50 фактів вчинили діти, не розуміючи наслідків і відповідальності", — наголосив Іван Вигівський.

Він додав, що поліція проводить роботу серед неповнолітніх, роз'яснюючи наслідки таких дій, позаяк часто вони не усвідомлюють, що за скоєний злочин їм загрожує кримінальна відповідальність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області російські загарбники активізували наступальні дії, за добу ворог здійснює 7-8 атак, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "На Харківщині, зокрема в смузі відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз підвищилась кількість штурмових дій противника. Ворог намагається повернути території, втрачені внаслідок наших успішних наступальних дій", — розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор РФ Володимир Путін хоче, щоб його літак супроводжували винищувачі під час поїздки до Туреччини. Джерела видання Middle East Eye розповіли, що Путін хотів би прилетіти до Туреччини під охороною російських бойових літаків, оскільки боїться, що Україна зможе атакувати його літак. Саме з цієї причини, за словами джерел, візит російського диктатора в Анкару було відкладено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини