Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Щодня по 7-8 атак": ворог активізувався на ще одному напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щодня по 7-8 атак": ворог активізувався на ще одному напрямку

Росіяни різко збільшили кількість штурмів у Харківській області

10 вересня 2024, 21:39
Поділіться публікацією:

У Харківській області російські загарбники активізували наступальні дії, за добу ворог здійснює 7-8 атак, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Щодня по 7-8 атак": ворог активізувався на ще одному напрямку

РФ посилила атаки на Харківщині. Фото з відкритих джерел

"На Харківщині, зокрема в смузі відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз підвищилась кількість штурмових дій противника. Ворог намагається повернути території, втрачені внаслідок наших успішних наступальних дій", — розповів Максим Жорін.

За його словами, ворог перекинув на Харківський напрямок свіжі сили, а саме мотострілковий полк, який відправляють на штурми.

"За добу в середньому може бути 7-8 накатів ворожої піхоти. Але, незважаючи на таку наполегливість, позиції свої вони не відновили. А ось втрати понесли дуже великі", — додав майор ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія наприкінці серпня досягла тактичного просування під містом Вугледар у Донецькій області. Британські аналітики зазначили, що Росія вже неодноразово намагалася наступати на Вугледар, що закінчувалося великими втратами та малими територіальними здобутками. Проте у серпні 2024 року російські сили досягли просування зі сходу та заходу від Вугледару, взявши під контроль сусіднє село Пречистівка та ведучи бої за Водяне. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у відповідь на поставки Іраном балістичних ракет Росії Захід має активізувати свої дії в оборонному сектора та збільшити допомогу Україні, наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Офіцер ЗСУ вважає, що коаліція терористів всерйоз готується до глобальних воєн та конфліктів, тоді як Захід, схоже, готується програти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини