Головна Новини Суспільство Війна з Росією Іран постачає РФ балістичні ракети: як має відреагувати Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран постачає РФ балістичні ракети: як має відреагувати Захід

Захід має пришвидшити допомогу Україні

7 вересня 2024, 22:51
Поділіться публікацією:

У відповідь на поставки Іраном балістичних ракет Росії Захід має активізувати свої дії в оборонному сектора та збільшити допомогу Україні, наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Іран постачає РФ балістичні ракети: як має відреагувати Захід

РФ отримала від Ірану балістичні ракети. Фото з відкритих джерел

"Доставка іранських балістичних ракет Росії мала б мотивувати наших партнерів до дій, тому що рівень згуртованості та підтримки в цій корпорації зла на абсолютно іншому рівні. Поки Захід жує соплі, місяцями обмірковуючи спочатку взагалі можливість бити їхньою зброєю по ворожій території, а потім ще й кожен метр — там все набагато швидше відбувається. Виготовили, передали, виготовляють наступну партію. Все відбувається без будь-яких обмежень та умов", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ вважає, що коаліція терористів всерйоз готується до глобальних воєн та конфліктів, тоді як Захід, схоже, готується програти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують наступати на Покровському напрямку, попри заяви Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Главком і Верховний повідомили, що на Покровському напрямку — стабілізація. Але якщо це стабілізація, то я балерина. Росіяни продовжують просуватися. Як я і зазначав, росіяни не мають сил для одночасного наступу на Покровськ, Селідово і Курахівку, тому вони обрали один пріоритет і проламують нашу оборону. Все доволі логічно, адже це дозволить оточити групу підрозділів, що тримають оборону між Невельськом і річкою Вовча", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Європі може настати криза масштабу Другої світової війни, якщо перемогу на президентських виборах у США здобуде Дональд Трамп. Як пишуть у матеріалі для Foreign Policy Філліпс О'Брайен, професор стратегічних досліджень в Університеті Сент-Ендрюс, та Едвард Стрінгер, маршал авіації Королівських ВПС у відставці і старший науковий співробітник британського аналітичного центру Policy Exchange, перемога Трампа може мати ключове значення для війни в Україні та залишити Європу в скрутному становищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини